Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Birimiz İkimiz İçin bu akşam başlıyor

        Yaz ekranına bu akşam, yapımcılığını Çağrı Gedikoğlu’nun, sunuculuğunu başarılı oyuncu İlker Aksum’un üstlendiği “Birimiz İkimiz İçin” adlı yeni bir yarışma programı merhaba diyecek. 100 bin TL ödüllü yarışmada yarışmacılar iki kişilik bir takım halinde mücadele edecek ve iki seçenekli soruları bilerek büyük ödüle ulaşmaya çalışacak. TRT 1 ekranında bu akşam, sunuculuğunu, son olarak CanımAilem’in Halim’i olarak izlediğimiz sevilen oyuncusu İlker Ak- sum’un üstlendiği, bilgilerin sınanıp, paylaşımve güven duygularının ön plana çıkartılacağı “Birimiz İkimiz İçin” adlı yeni bir yarışma programı izleyicinin beğenisine sunulacak. Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören, orijinal ismi “50-50” olan,Medyalab Sinema Prodüksiyon Şirketi adına Çağrı Gedikoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği yarışma, haftanın üç günü; çarşamba, perşembe ve cuma akşamları saat 21.55’te ekrana gelecek.

        SORULARIN TÜMÜ İKİ ŞIKLI OLACAK

        Yarışmacıların iki kişilik bir takımhalinde yarışacakları ve iki seçenekli soruları bilerek büyük ödül olan 100 bin TL’ye ulaşmaya çalışacakları yarışma şöyle oynanacak: İkişer kişilik üç ekip aralarında çekişecek ve sonunda bir ekip elemeyi kazanacak. Akrabalık bağının aranmadığı yarışmaya yarışmacılar bir arkadaşlarıyla da katılabilecek. Ancak ortakların birbirlerine olan güvenlerinin tamolması gerekecek. Zira, ilk turda sorulara, en hızlı hareket eden yarışmacının ortağı cevap verecek. İlk turu kazanan ekip için daha zorlu ama keyifli birmücadele başlayacak. Bundan sonra, tümü iki şıklı olan sorulara verecekleri her doğru yanıt karşılığında para ödülü kazanacaklar.

        ‘ÇOK HEYECANLIYIM’

        BÖYLE bir yarışmayı sunmaktan ötürü çok mutlu olduğunu söyleyen, heyecanı gözlerinden okunan İlker Aksum, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Hep derlerya, ‘Evde otururken sorular çok kolay geliyor’ diye, aynı şey sunucular için de geçerli. Hem ilk kez böyle bir projede yer aldığım için hem de yarışma beni etkilediği için çok heyecanlıyım. Tabii bir o kadarda keyifliyim.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ