Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Mahsun izdihamı! GALERİ

        Televizyon izleyicisini daha ilk bölümünde ekran karşısına kilitleyerek birinci olan ‘Hayat Devam Ediyor’un çekimleri devam ediyor. Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğinde çekilen dizinin Tekirdağ’da yapılan çekimlerinde izdiham yaşandı. Bir anda çekim alanını dolduran binlerce yöre halkı, hem Mahsun Kırmızıgül’le fotoğraf çektirdi hem rahat çalışabilmesi için ellerinden gelen yardımı yaptı.

        Oyuncularla da fotoğraf çektirmek için saatlerce çekimlerin bitmesini bekleyen yöre halkı, zaman zaman alkışlarla beğenilerini de dile getirdiler. Reyting ölçümlerinde birinci olmasının ardından, canlı olarak da halkın beğenisini kazanan ve tebrikleri alan Kırmızıgül, set çalışmalarına tüm ekibiyle aralıksız olarak devam ediyor.

        CUMALARI EKRANDA

        Türk Sineması’nın ve televizyon dizilerinin aranan oyuncusu Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin, Suna Selen, Rana Cabbar, Menderes Samancılar, Meltem Miraloğlu, Neslihan Atagül, Sera Tokdemir, Sezgi Mengi, Onur Tuna, Ali Barkın, Ali Ersan Duru, Yasemin Kay Allen, Çağla Şimşek, Selçuk Uluergüven, Şebnem Gürsoy, Sinan Bengier, Tuna Kırlı, Fatma Toptaş, Muhammed Cangören, Barış Atay, Ümit Okur, Eşref Kolçak ve daha birçok oyuncunun yer aldığı ‘Hayat Devam Ediyor’ her cuma atv ekranlarından izleyicisine ulaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ