Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Nebahat Çehre evinin kapılarını açtı; Burcu Çetinkaya samimi açıklamalarda bulundu

        Show TV'de Hey Canlı ekibi bu hafta yaşı olmayan oyuncu Nebahat Çehre’nin Akatlar’daki evine konuk oldu. Hey Canlı ekibi, tesettüre giren milli ralliciBurcu Çetinkaya ile de çok özel bir röportaja imza attı.

        Güleryüzü ve samimiyetiyle Show TV ekibine kapılarını açan Çehre, aşkı, ihaneti ve evliliği ile ilgili samimi açıklamalar yaptı. Çehre, “Mutlaka aldatılmışımdır ama bu bana hiç hissettirilmedi” dedi.

        Konu evliliğe geldiğinde ise "Artık mantıklı gitmek gerekir" diyen güzel oyuncu bir daha evlenmeyi asla düşünmediğini açıkladı. Açıklamalar sırasında duygulanan Çehre, “Hayatı dolu dolu yaşadım bir kez değil bir çok kez sevdim sevildim” dedi. Çehre'nin görkemli evinden çok özel kareler ve çok özel açıklamalar ekranların ilk ve tek haber magazin programı Hey Canlı’da ekranlara gelecek.

        "HAYATIMDA BİR ŞEY EKSİKTİ"

        Milli rallici Burcu Çetinkaya tesettüre girmesinin nedenlerini ve verdiği karar sonrası yaşadıklarını ilk kez ve sadece Hey Canlı mikrofonuna anlattı.

        Motor yarışlarındaki başarısı ile adından sık sık söz ettiren Çetinkaya son dönemde yaşadığı manevi değişim ile gündemde yer alıyor. Çetinkaya, istediği birçok şeye sahip olmasına rağmen mutlu olamadığını belirtirken tesettürü seçmesinin nedenini “Hayatımda bir şey eksikti maneviyata yönelmeme bu sebep oldu” sözleri ile açıkladı, “İstediğim hayat bu değildi, yaşam bu değildi, bu beni etkiledi” dedi.

        Bu sürecin uzun zaman önce başladığını dile getiren milli rallici, on yıl kadar uzun bir süre önce sigarayı bıraktığını ve yedi yıldır alkol kullanmadığını sözlerine ekledi. Çetinkaya ayrıca, başta ibadetlerini gizli yaptığını ve üç yıldır da namaz kıldığını belirtti. Milli ralliciye bu süreçte kendisini etkileyen birinin olup olmadığı sorulduğunda ise yanıtı “Keşke biri buna vesile olsaydı ama olmadı” oldu. "Yaşadığım değişim sonrasında hayatımdaki huzursuzluktan kurtuldum" diyen Çetinkaya, ralliyi bırakmayı düşünmediğini de söyledi. Ümreye 2012 ve 2013 yıllarında gittiğini söyleyen rallici, Hac’a gitmeyi de çok istediğini ancak bir aile kurduğunda ailesi ile birlikte Hac’a gideceğini söyledi.

        Yarış anıları ve İbrahim Tatlıses hayranlığından söz ettiği Burcu Çetinkaya’nın bu çok özel röportajı Hey Canlı’da ekranlara gelecek...

        Hey Canlı Pazartesi 23:15’te Shov TV’de...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ