Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Popçu Bengisu'ya Kral TV şoku!, Popçu Bengisu, Kral TV klip Bengisu

        'Dünyanın Öteki Ucuna' adlı sıngle'ı ile başarılı bir çıkış yapan Bengisu, adını dünyaca ünlü şarkıcı Justin Tımberlake'e vokal yapması ile duyurmuştu. Sezen Aksu'nun da dikkatini çeken Bengisu, Amerika'da ki ünlü müzik okulu Berklee College'da öğrenim görüyor. Aynı zamanda New York'taki Lion King, Hairspray ve Hair müzikallerinde de önemli roller üstlendi.

        SEYİRCİ HAZIR DEĞİLMİŞ!

        Posta'nın haberine göre; şarkısının tanıtımı ve klibi için İstanbul'a gelen Bengisu bir şokla karşılaştı. Kral TV 'Dünyanın Öteki Ucuna'nın klibini yayınlamayı reddetti. Bengisu "Bir tek Kral TV'de yokum. Buna üzülüyorum. Bana 'ortada dans eden şişman bir kız var. Türkiye'de seyirci henüz böyle bir şeye hazır değil' denildi. Klibimi Power Türk, Number One TV, Dream TV yayınlıyor" dedi.

        'NEDENİNİ SÖYLEYEMEM'

        Kral TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay konuyla ilgili yaptığı açıklamada " Haftada 10-15 klip izliyoruz. Hepsini yayınlamamız imkansız. Bir klip kabul edilmemişse sanatçıyı kırmamak adına bunun nedenini kendisine söylemiyoruz. 'kuruldan geçmedi'diyoruz. Şişman ya da zayıf... Ayrım yapmayız. Bengisu'nun klibinin neden yayınlanmadığını söyleyemem.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ