Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Melis Kaygılaroğlu: Allah çaresiz dert vermesin - Magazin haberleri
        1

        Uraz Kaygılaroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Melis İşiten ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. 2016 yılında kızları Ada dünyaya gelen ünlü çift, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu.

        2

        Geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu ile ayrılık kararını duyuran Melis Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından boşanma haberleri sonrası yeni bir paylaşım yaptı.

        3

        "Allah çaresiz dert vermesin" diyen Melis Kaygılaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

        Hey sen negatif! Lütfen. 'Öff'leyip durma. Gözünü seveyim. Derdin sağlık değil ise; sakin ol. Her şey yolunu bulur. Her şey hepimiz için. Bir dur. Söylenip durma. Eveeeet tamam; hayatın çok zor. Okey. Ama kimin kolay? Kimin derdi yok? Kimin canı günde en az 4263627 kez sıkılmıyor? Ne olur be abicim, ablacım.

        4

        Şurada kıt kanaat hayatını pozitif enerjiyle geçirmeye çalışan insanlarız. Şükretmeyi bilen, elindekiyle mutlu olmayı seven, olduğu haliyle herkesi ve her durumu kabullenen insanlarız. Ne olur söylenme. Bak vallahi hayatı kendine dar ediyorsun böyle yapınca. Yapma. Müsaade et, biz seni neşelendirelim. Biz sana hayatın her haliyle kıymetli olduğunu hatırlatalım. Bırak bize. Allah çaresiz dert vermesin.

        5

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde boşanma durumunun çocukları Ada’yı etkilemediğini şu sözlerle açıklamıştı:

        6

        "BAKALIM NEREYE VARACAK?"

        30 kendini gelişiyle belli etti. Çok okuduğum, çok öğrendiğim, çok çalıştığım, çok büyüdüğüm bir yaş olacak belli. Kafamı okumaktan, yazmaktan, çalışmaktan kaldıramıyorum. Bakalım nereye varacak? Bir süre burayı kulis fotoğraflarıyla donatırım ben.

        7

        Not: Çocuğu okula başlayan ana dramı bilir misiniz? Hele işi akşam olan analar? Gündüz elimi kolumu nereye sokacağımı bilemiyorum resmen. Bir de özlemek falan. Çok delice. Sonra okuldan alıp akşam iş saatine kadar mıncır.

        8

        "TRAVMA DİYE BİR ŞEY YOK"

        Ha ayrıca! Çocuk konusu açılmışken öğrendiğim bir gerçeği belirteyim; travma diye bir şey yok. Olay karşısında büyüklerin (!) tutumları, davranışları, duyguları o olayı travmatik hale getirendir. Kısacası "No drama"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ