Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Merve Boluğur: Varlığın dün gibi, hala inanasım gelmiyor - Magazin haberleri
        1

        Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, iki ay önce köpeği 'Çiko'nun vefatı ile sarsılmıştı. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanısı olan ünlü oyuncu, yayınladığı gönderi ile 'Çiko'yu andı.

        Birlikte çekilen eski bir fotoğraflarını paylaşan 33 yaşındaki Boluğur, "Sensiz bu ikinci ay... Seni çok ama çok seviyorum. Evde seni arıyorum. Varlığın dün gibi, inanasım hala gelmiyor. Seninle konuşuyorum, belki de kendimi rahatlatıyorum. Yarın parka gideceğim ve sen olmayacaksın. Bunu biliyorum... Oyunlarımızı özledim Çiko. Sana masal anlatmayı... Fakat elimden bir şey gelmiyor. Affet, annen..." sözleriyle duygulandırdı.

        2

        "KENDİM DOĞURMUŞ GİBİ SEVDİM"

        Oyuncu, köpeğinin yaşamını yitirdiğini, "Benim oğlum melek oldu. Çok zor oldu yazması belki insanın çok sevdiği şeyin gitmesi... Çok ağır. Huzura erdiğini düşünmeye çalışıyorum. Ben anne olamadım ama sen benim hep çocuğumdun. Kendim doğurmuş gibi sevdim. Bana koşulsuz sevmeyi öğrettin. Bir gün buluşacağız. Bana söz verdin" ifadeleriyle duyurmuştu.

        3

        "KIRMIZI RUJ İMZAM"

        Geçtiğimiz haftalarda yeni bir aşka yelken açtığını duyuran ancak sevgilisinin adını paylaşmayan Boluğur, Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile soru-cevap etkinliği gerçekleştirmişti.

        Bir erkeğin en çok tutkusuna dikkat ettiğini belirten ünlü oyuncu, sürekli sürdüğü kırmızı rujun imzası olduğunu da açıklamıştı.

        4

        "ANALAR NELER DOĞURUYOR!"

        Boluğur, başka bir takipçisinin, "Sen de aynaya bakınca 'Of be, analar neler doğuruyor!' diyor musun?" şeklindeki sorusunun üzerine ise, "Vallahi yapıyorum" itirafında bulunmuştu.

        5

        "SOKAĞA BU KADAR SEKSİ ÇIKAMAZSIN!"

        Öte yandan kimliği belli olmayan sevgilisiyle fotoğrafını paylaşan Merve Boluğur, yine yayınladığı başka bir kareyle dikkat çekmişti.

        İşletmeci Meriç Kırdan'la fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Sokağa bu kadar seksi çıkamazsın!" mesajını yayınlamıştı.

        6

        BURAK'I SİLDİ!

        Merve Boluğur, 6 ay aşk yaşadığı sevgilisi Burak Dayı'dan geçtiğimiz yıl eylül ayında ayrılmıştı.

        Yaz günlerinden kalma bir fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Boluğur'un, kolyesinde bulunan eski sevgilisi Burak Dayı'nın isminin baş harfini sildiği görülmüştü.

        Oyuncunun bu hamlesi, "Merve'den eski sevgilinin baş harfine sansür" şeklinde yorumlanmıştı.

        7

        "HOŞLANMIYORUM"

        Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda da hayranlarının sorularını yanıtlamıştı.

        Ünlü oyuncu, "Bir erkekte en nefret ettiğin şey ne?" sorusuna, "Nefret kelimesini kullanmıyorum. Ailesinden ayrışmamış olması, mesleği ve parası üzerinden bir üslupla tavlamaya çalışmasından hoşlanmıyorum" cevabını vermişti.

        8

        "NE İSTEDİĞİMİ İYİ BİLİRİM"

        Boluğur ayrıca, bir erkekte en çok sınır ihlallerine ve ergen davranışlara sinirlendiğini belirtmişti.

        Ünlü oyuncu, "Sınırların var mı?" sorusuna, "Evet. Ne istediğimi iyi bilirim. Standartlarım var. Kararlarımda netim" şeklinde cevap vermişti.

        9

        "EVLİLİK DÜŞÜNÜYORUM"

        Merve Boluğur, "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu ise, "Yeni planlamamda evlilik düşünüyorum. Kumral erkekleri beğeniyorum" demişti.

        Boluğur, 2015 yılında dünyaevine girdiği popçu Murat Dalkılıç ile yollarını 2017'de ayırmıştı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ