Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özge Özpirinçci imaj tazeledi: Yeni karakter yükleniyor! - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Özge Özpirinçci, yeni projesi için hazırlıklara başladı. Saç stilini değiştiren Özpirinçci, son halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü oyuncunun, "Yeni karakter yükleniyor" notu ile yayınladığı gönderi 67 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        2

        DOĞUM GÜNÜNE POLİS BASKINI

        Öte yandan Özpirinçci, geçtiğimiz ay 35'inci doğum gününü Bebek'teki bir mekanda kutlamıştı. Doğum günü partisine, sevgilisi Burak Yamantürk, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer Tatlıtuğ, Uraz Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç ve Murat Dalkılıç gibi isimler katılmıştı.

        3

        "İZİN BELGENİZ OLMADAN GİREMEZSİNİZ!"

        Keyifli geçen kutlama sonrası ekip, Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün Yeniköy'deki 3 katlı müstakil evine geçmişti. Oyuncular lüks villanın bahçesinde eğlenmişt. İlerleyen saatlerde, Özpirinçci'nin komşuları yüksek sesten şikayetçi olup polisi aramıştı. Olay yerine gelip eve girmek isteyen asayiş ekiplerine oyuncu Burak Yamantürk, "Eve izin belgeniz olmadan giremezsiniz" demişti.

        4

        Basın mensuplarının görüntü alması karşısında Yamantürk, gazetecilere hakaret etmişti.

        Polis ekiplerinden bir görevli, daha sonra eve girmişti. Asayiş ekiplerinin incelemesi sonucu Kovid-19 salgınına karşı mesafeli olarak kurallara uyulduğu görülerek, polisler oyunculara ceza kesmeden ayrılmıştı.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ