Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Oğlunun düğününde kalp krizi geçirdi! Ünlü iş insanından üzücü haber - Haberler - İş-Yaşam Haberleri

        Ünlü PE RE JA kolonyalarını da üreten Pereja İleri Kimya Sanayi AŞ'nin sahibi Özer Sezer Susesi, oğlunun düğününden sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

        Özer Sezer Susesi, Edirne'de Eski Camii’de öğle namazına müteakip kılınacak cenazenin ardından Yeniimaret Bademlik Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

        DÜĞÜNDE KALP KRİZİ

        Edinilen bilgilere göre, Özer Sezer Susesi'nin oğlu Anıl Susesi, Fatma Girik'in yeğeni Ecem Fatma Girik ile kıyılan nikahının hemen ardından kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

        Özer Sezer Susesi'nin nikah töreninin hemen ardından kalp krizi geçirmesi üzerine düğün sona erdirildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Susesi, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        80'LERE DAMGASINI VURMUŞTU

        1950'lerde kurulan Pereja İleri Kimya Sanayi A.Ş, başta kolonya, parfüm, vücut spreyi, oda ve kumaş spreyi gibi kokulu ürünlerin yanı sıra sabun, şampuan, vücut losyonu kişisel bakım ve kozmetik ürünleri üretimi yapıyordu ve 82 ülkeye ihraç ediyordu.

        PE RE JA kolonyaları 1980'li yıllarda Müjde Ar'ın reklam filmleriyle çok popüler olmuş ve tüm ülkenin bildiği bir marka haline gelmişti.

        Sandy markası ile Türkiye'nin ilk sıvı sabununu üreten şirket, Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde 25.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 100.000 m2'1ik bir alanda faaliyet gösteriyor ve kendi markalarının dışında Chakra, Beymen, LCW, English Home, Bella Maison, Mavi Jeans, Defacto, BiM, ŞOK, A101 gibi pek çok ulusal ve uluslararası markanın ürünlerini geliştirip üretiyordu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ