Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Prens Harry ve Meghan Markle karardan sonra ilk kez görüntülendi - Haberler
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki tüm üst düzey görevleri bıraktılarını açıklayan Prens Harry ve Meghan Markle, Megxit kararından sonra ilk kez birlikte bir Kraliyet görevi için Londra'da görüntülendi...

        2

        31 Mart'ta Kraliyet görevlerini tamamen bırakacak olan çift yaralı ve hasta askerlerin başarılarının ödüllendirildiği Endeavour Yardım gecesine katıldı.

        3

        Yardım gecesine katılırken gülücükler saçan ve oldukça mutlu olduğu gözlenen çift, basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

        4

        Meghan Markle gecede, Victoria Beckham imzalı mavi elbise tercih ederken, kıyafetini Manolo Blahnik ayakkabılarla tamamladı.

        5

        Saçlarını at kuyruğu yapan Markle'ın doğum kilolarını verdiği görüldü. Prens Harry de lacivert bir takım elbise ve kravat tercih etti.

        6

        Sussex Dükü ile Düşesi, geceye katılmadan önce Buckingham Sarayı'nın yakınlarındaki beş yıldızlı bir otelde konakladı.

        7

        Ancak çift İngiltere'de iken, Frogmore Kır Evi'nde konaklayabilecek. Zira Sussex Royal'in web sitesinde de bu durum açıkça belirtilmişti.

        8

        Kraliyet çifti pazartesi günü İngiliz Milletler Topluluğu (The Commonwealth) Günü'ne katılacak. Kraliçe Elizabet, Prens Charles ile Prens William ve Kate Middleton'ın da İngiliz Milletler Topluluğu Günü'ne katılması bekleniyor.

        9

        KRALİYET GÖREVLERİNİ BIRAKACAKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ

        Harry ve Meghan çifti, ocakta yaptıkları açıklamayla, Kraliyet unvanlarını ve görevlerini bırakacaklarını, mali olarak bağımsız olmak istediklerini ve zamanlarının bir kısmını Kanada'da bir kısmını da İngiltere'de geçireceklerini duyurmuştu.