Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Preston North End: 2 - Blackburn Rovers: 1 - Futbol Haberleri

        Preston North End takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Declan Rudd, Tom Clarke, Ben Davies, Paul Huntington, Josh Earl, Ben Pearson, Alan Browne, Paul Gallagher, Callum Robinson, Tom Barkhuizen, Lukas Nmecha

        Blackburn Rovers ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: David Raya Martin, Ryan Nyambe, Derrick Williams, Charlie Mulgrew, Harrison Reed, Richard Smallwood, Bradley Dack, Darragh Lenihan, Elliott Bennett, Adam Armstrong, Kasey Palmer

        Preston North End, 2. dakikada Tom Barkhuizen ile tabelayı 1-0 olarak değiştirdi. Ev sahibi 10. dakikada Alan Browne ile 2-0 üstünlük sağladı. İlk yarı 2-0 sona erdi. İlk yarıda Blackburn Rovers oyuncuları Charlie Mulgrew, Richard Smallwood sarı kartla cezalandırıldı. İkinci yarıda ilk golü Blackburn Rovers buldu.

        Blackburn Rovers oyuncusu Elliott Bennett ile Preston North End oyuncusu Ryan Ledson sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Maçın 2. yarısında Preston North End takımında Lukas Nmecha, Callum Robinson, Ben Pearson oyundan çıkarken Louis Moult, Brandon Barker, Ryan Ledson mücadeleye dahil oldu, Blackburn Rovers takımında ise Richard Smallwood, Adam Armstrong, Kasey Palmer çıktı, Danny Graham, Joe Rothwell, Ben Brereton girdi. Maçı Preston North End 2-1 kazandı.

        313 kodlu maçta İddaa'da Preston North End galibiyetine bahis oynayanlar 1.85 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ