Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen, Sivasspor Fenerbahçe maçını yorumladı! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        İLK YARI DEĞERLENDİRMELERİ

        "Yüksek konsantrasyonlu 4-5 maç oynayan bir Fenerbahçe var. Malatya’yı 2-0 yendi, Kayserispor’u 5-0 yendi. Bugün de ilk yarıda 2-0 öne geçti. Samet Aybaba, 'Ben rakibi bekleyeyim' dedi ancak Fenerbahçe çok iyi başladı."

        2

        "15 ile 25. dakikalar arasında oyun dengelendi. Samet Aybaba’nın taktiksel anlamda net hazırlanamadığını gördüm. Fenerbahçe’de Şener bugün benim gibi oynuyor, sağ açık gibi oynuyor."

        3

        "Aatif’in golü, Babel’in Akhisar’a attığı gol gibi... Aatif, Sivas’ta serbest oynuyor ve çok gol atıyordu ama Fenerbahçe’de sisteme uyuyor."

        4

        "Robinho’nun oyuna gireceğini ve daha büyük risk alacağını düşünüyorum. Soldado, müthiş şekilde topu önüne aldı, hayran kaldım. O kaçırdığı pozisyonu atmalıydı. Fenerbahçe, 3’ü bulmalı. Fenerbahçe, rakibe oyun izni vermedi ama pozisyon izni verdi."

        5

        İKİNCİ YARI DEĞERLENDİRMELERİ

        "Fenerbahçe, beraber kalmak için çok uğraştı ama başaramadı. İlk yarıda istediğini aldı Fenerbahçe, ama 2. yarıda risk alan takım Sivasspor oldu hatta Robinho'yu oyuna alarak Fenerbahçe'yi zorladı."

        6

        "Fenerbahçe'nin oynamak istediği düzeni bugün çok net bir şekilde gördük. Önde baskıyı iyi yaptılar, buna karşılık Sivasspor'da bekleyip kontra atak yapmaya çalıştı bu oyunla aslında birçok maçta sonuç almayı başardılar."

        7

        "İkinci yarı roller değişti, Fenerbahçe'nin stoperleri ağır olduğu için kolay bir şekilde Sivasspor öne çıkmaya başladı. Fenerbahçe müthiş bir savunma takımı aslında ama bu maçta pozisyonlar verdi. Volkan Demirel çok dikkatli ve formda Kameni'den ders almış gözüküyor."

        8

        "Fenerbahçe'ye havaalanında küçük bir protesto olmuş buna rağmen hala şampiyonluk mücadelesi içerisinde. Fenerbahçe'nin kalan 5 maçının 3'ü içerde ve bundan sonra Kadıköy'de 20 bin kişi olmaz, en az 40 bin kişi olur."

        9

        GALATASARAY - BAŞAKŞEHİR MAÇINI YORUMLADI!

        "Galatasaray - Başakşehir maçından bir beraberlik çıkarsa işin rengi değişir."

        10

        "Soldado oyundan çıkarken biraz kırıldı ama kart sorunundan dolayı çıkartılmış olabilir. Yerine Mehmet Topal girdi ve girer girmez sarı kart gördü. Allah'tan bu değişikliklerden sonra Fenerbahçe golü yemedi."

        11

        "Günümüz futbolunda böyle bir teknik direktör lazım, Ali Koç ve Aziz Yıldırım mı kazanır bilmiyorum ama böyle bir teknik direktör Fenerbahçe'ye lazım."

        12

        "Aatİf gol attı diye söylemiyorum ama niye oynadığı belli, bu arada Valbuena'nın oynamaması gerektiğini de söylemiyorum ama bugün izledik."

        13

        "Fenerbahçe, için Aykut Kocaman 500'e yakın maça hoca oyuncu menajer olarak sahaya çıkmış. Fenerbahçe Aykut Kocaman'a büyük değer vermiş bunu görebiliyoruz."

        14

        "Ferit Şahenk, basketbola çok büyük destek olan bir insan ve Doğuş Grubu ile Darüşşafaka'nın hikayesi başlarken ben de vardım. Alt ligden bugünlere büyük bir emek ve hırs var. Darüşşafaka bir spor kulübü değil bir sivil toplum kuruluşu ve çok büyük bir başarı elde etti."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ