Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Yatak Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Yatak Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada beyaz bir yatak gören erkek, yeni bir iş fırsatı yakalayacağına işarettir. Rüyada tanımadığın birinin yanında yattığını görmek, yakın zamanda güzel bir seyahat fırsatı yakalayacağına delalettir. Rüya sahibinin rüyada kendini yatağın üzerinde oturduğunu görmesi, başına gelen tüm engellerden ve kötü şeylerden kurtulacağına işarettir. Yatak beyaz ve temiz ise endişe ve kaygıların bittiğine delalettir.

        Rüyada Beyaz Yatak Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada yatak renginin beyaz olması, kişinin pek çok nimetlere kavuşacağına ve yakında rızık kapılarının kendisine açılacağına işarettir. Rüyada yatağının beyaz olduğunu ve gerçekte hasta olan bir kimsenin şifa bulacağına işaret eder. Rüyada beyaz yatak görmek anlamı nedir? Yakında hayatınıza bereket geleceğine delalettir. Rüyada yatak görmek, hayatında bolluk ve bereket olacağına işarettir. Rüyada yatak gören bir kimse, toplum içindeki yüksek konumunun bir göstergesidir.

        REKLAM

        Rüyada kendini beyaz bir yatakta uyurken gören kimse, bunun çocuklarının durumunu olumlu yönde değiştireceğine işaret eder. Rüyada beyaz temiz ve düzenli bir yatağa bakan bir kişinin çok para kazanacağına işarettir. Bir kimsenin rüyasında yatak görmesi, geçmişte yaşadığı tüm sıkıntıların biteceğine ve rahata ereceğine delalettir. Rüyada ya da yatak yaptığını gören kimse, sefere çıkar.

        Rüyada Yatak Üzerinde Beyaz Yorgan Görmek

        Beyaz yorgan görmek, rüyayı görenin yoluna çıkan bol ve bereketli geçimin bir işareti olabilir. Rüyada mavi yorgan görmek, rüyayı görenin hayatında bazı kıskanç kimselerin olduğuna işaret olabilir. Rüyada yeşil yorgan görmek, rüyayı görenin sahip olacağı pek çok meşru geçim kaynağına işaret edebilir. Rüyada yatak üzerinde beyaz yorgan görmek çalışmayan kimsenin rüyasında yeni yorgan görmesinin, iyi bir iş fırsatı yakalayacağına işaret eder. Bekar bir genç erkek veya bekar bir kızın rüyasında yeni bir yorgan, yaklaşan evliliklerinin işaretlerinden biridir.

        Evli bir kadının rüyada yatak üzerinde beyaz bir yorgan görmesi, hamileliğin yakın olacağına işaret eder. Rüyada beyaz yorgan almak, rüya sahibinin bir iş kuracağına işaiz ret eder. Rüyada yatağını sattığını gören kimse, işini ve ticaretini değiştirir. Rüyada yorganın altına saklandığını görmek, seyahate çıkmadan önce nasihat alması gerektiğine işaret eder. Rüyada yatağın altında bir şey sakladığını görmek, kişinin sırrını iyi saklaması gerektiğine ve bunu açık etmemesi gerektiğine delalettir. Rüyada kirli bir yatak görmek, görenin hayatındaki sorunlara işaret eder. Rüyada yorgan almak, yorganın alındığı kimseden yardım almaya delalettir. Yorganı rüya sahibinin tanıdığı birinden alması, o kişiden destek alacağına işarettir.

        Rüyada Yatak Üzerinde Beyaz Çarşaf Görmek

        Rüyada beyaz çarşaf görmek, asil, eğitimli, hayatını başarı üzerine kurmuş, kariyer sahibi bir kişinin varlığına işaret eder. Rüyayı görenin her gün kendine bir şeyler katmaya çalıştığına, her zaman en iyisini başarmayı amaçladığına, kendisini ve ailesini her şeyin en iyisine ve en güzeline layık gördüğüne işaret eder. Rüyada yatak üzerinde beyaz çarşaf görmek rüya sahibinin inançları ve hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğine ve hak ettiği noktaya mutlaka ulaşacağına işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ