Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat HAZER/KAYNARCA (Sakarya), (DHA)- SAKARYA´nın Kaynarca ilçesinde Erdoğan Mustafa Üstündağ (53), doğadan topladığı mısır, kozalak, çiçek ve taş gibi malzemeleri kullanarak tablo ve süs eşyaları yapıyor.

        Kaynarca ilçesi Konak Mahallesi´nde oturan 3 çocuk babası Erdoğan Mustafa Üstündağ, resim ve süs eşyalarını topladığı taş, kozalak, çiçek ve mısır tanesi gibi malzemeleri kullanarak yapıyor. Üstündağ´ın kozalak ve tüyleri kullanarak yaptığı hindi ve kuşlar, rengarenk taşlar, çiçekler ve mısırlar kullanarak yapılan tablolar ilgi görüyor. Doğadan topladığı malzemelerle bir şeyler üretmekten keyif aldığını belirten Üstündağ, ilerleyen zamanda sergi açmak istediğini söyledi.

        Atölyesinde atık malzemeleri sanat eserine dönüştürdüğünü kaydeden Mustafa Üstündağ, "Boş zamanlarımı değerlendirmek için kendime küçük bir atölye kurdum. Bu atölyede doğadan topladığım materyallerle çeşitli sanat etkinlikleri yapmaktayım. Bunları hobi olarak tasarlıyorum ve ticari amaç gütmüyorum. Severek yaptığım için de ortaya gayet güzel sanat eserleri çıkmaya başladı. Sanatım ilerledikçe ve kendime güvenim arttıkça ileride bu konu ile ilgili bir sergi açmayı düşünüyorum" dedi. DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Kaynarca Murat HAZER

        2021-03-03 08:06:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler