Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Şarkıcı Lizzo: Daha önce hiç böylesini görmediniz - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler isimlerinden olan rapçi ve söz yazarı Lizzo, önceki akşam Lakers maçını izlemeye gitti. Kıyafetiyle etrafındakileri şaşkına çeviren ünlü rapçi, çok konuşuldu.

        2

        Salonda kendi şarkısı Juice çalmaya başlayınca ünlü rapçi, kalkıp twerk yaptı. Lizzo, twerk yaparken giydiği kıyafetin arkasının tamamen açık olduğu görüldü. Şarkıcı, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

        3

        Olduğum kişi olarak yapmayı seçtiğim şeyler, aynı şeyi yapmak için size ilham verebilir. Benim gibi olmak zorunda değilsiniz. Kendiniz gibi olmanız gerekiyor ve asla hiç kimsenin sizi engellemesine ve kendinizden utanmanıza neden olmasına izin vermeyin. Bu, benim her zaman olduğum kişi. Şimdi herkes görüyor. Eleştirileriniz sizi ilgilendirir, beni etkilemez.

        4

        Olumsuz eleştirilerin hayatımda yeri yok; hayatımı ve duygularımı kontrol edemez. Hayatımın en mutlu dönemindeyim, etrafım sevgiyle çevrili. Şaşırttığımı biliyorum, çünkü daha önce hiç böylesini görmediniz. Benim gibi vücudu olan birini bu tarz kıyafetlerle ve böyle hareketlerle görmeye alışık değilsiniz. Hiçbir zaman kendimi sansürlemek istemiyorum. Kendimi sessizleştirmeyeceğim. Bazılarına seksi gelmediğim için kendi değerimi azaltmayacağım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ