Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in kalan 8 haftası için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gelecek sezona dair de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

        2

        Aslan'ın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli’yi isteyen Al Nassr ile sarı-kırmızılı kulüp arasında yapılan görüşmelerin detayları ortaya çıktı.

        3

        Suudi Arabistan basınından AD Sport görüşmelerin detaylarını yazarken Galatasaray'ın Feghouli’nin bonservisi için Al Nassr’dan 10 milyon Euro talep ettiği ifade edildi.

        4

        DÜŞÜNMEK İSTEDİLER

        Al Nassr yetkilileri ise bonservis bedelini yüksek bulmalarına rağmen düşünmek için süre isterken transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

        5

        Bu sezon Galatasaray formasıyla ligde oynadığı 21 maçta 5 gol atıp 3 asist yapan Cezayirli futbolcu tüm kulvarlarda 30 maçta 6 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

        6

        2022’ye kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki yıldızın Aslan'dan aldığı net yıllık ücret ise 3 milyon 850 bin Euro...

        13

        FALCAO ONU BEKLİYOR!

        KOLOMBİYA basını, Galatasaray’ın Atletico Madrid’in sağ beki Arias’ı kiralaması halinde Falcao’nun yalnızlıktan kurtulacağını yazdı.

        14

        “antena2.com” sitesi, “Falcao, vatandaşını dört gözle bekliyor” ifadelerini kullandı.

        15

        Aslan, Mariano ile yollarını ayırıp Arias'ı kiralamak için girişimlerini sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ