Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Pınar Karşıyaka'ya Palacios şoku - Basketbol Haberleri

        2014-15 sezonunda Pınar Karşıyaka'da şampiyonluk yaşayan Kolombiyalı pivot, ertesi sezon aralık ayında dizinden sakatlandıktan sonra bir daha forma giyemedi. FIBA'ya başvuran Palacios, sakatlığı süresince ödenmeyen 6 aylık maaşını almaya hak kazandı. Yine eski oyuncularından Justin Carter'a olan 110 bin dolar borcu nedeniyle transfer yasağı bulunan Karşıyaka'nın yükü üçe katlandı.

        Pınar Karşıyaka'nın yeni sezonda transfer edeceği oyunculara lisans çıkarabilmesi için Palacios ve Carter'a toplam 460 bin dolar (yaklaşık 1.6 milyon TL) ödemesi gerekiyor.

        Bu arada Lazeric Jones, Josh Carter'in alacak dosyalarının da FIBA'dan çıkmak üzere olduğu öğrenildi. Karşıyaka Yaşar Holding'ten basketbolun isim sponsorluğu bedeli olarak 6 milyon TL alacak yönetim, gelecek parayla borçlarını ödeyip yeni bir kadro kurmaya çalışacak.

        REKLAM

        Antrenör Nenad Markovic'le yollarını ayıran Pınar Karşıyaka, Yeşilgiresun Belediye'nin antrenörü Aleksandar Trifunovic'le görüşmelerini sürdürüyor.

        PONITKA DEPREME MARKETTE YAKALANDI

        Ege Denizi'nde dün meydana gelen Richter ölçeğine göre 6.2'lik depreme Pınar Karşıyaka oyuncusu Polanyalı forvet Ponitka markette yakalandı.

        Raflardan ürünlerin yere düşüp saçıldığı bir fotoğrafı, "Hayatımın enteresan günlerinden biri daha, alışveriş esnasında deprem. Hayatta kaldığım için mutluyum" notuyla paylaştı.

        İzmir ve Ege aşığı olan, fırsat bulduğu zamanlarda ailesiyle Konak, Çeşme, Pamukkale, Efes, Kuşadası gibi tarihi ve turistik yöreleri gezen yıldız basketbolcu, bu hafta içinde ülkesine dönecek. Ponitka'nın sözleşmesi opsiyonlu olarak devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ