Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da sezon başında Napoli'den transfer edilen Blerim Dzemaili ve Goran Pandev ile sezon sonunda yollar ayrılacak - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da sezon başında Napoli'den transfer edilen Blerim Dzemaili ve Goran Pandev ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

        Ntvspor'un haberine göre Cesare Prandelli'nin gidişinin ardından falz forma şansı bulamayan iki oyuncu için Serie A'dan talipler var. MEnajerleri aracılığıyla İtalyan ekipleriyle görüşmeler yapan ikiliden Pandev'i Genoa'nın istediği, Dzemaili için ise Fiorentina'nın beklemede olduğu ifade ediliyor.

        Galatasaray formasıyla ligde 10, kupada 3, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maça çıkan Dzemaili, ligin ilk yarısında İsviçre Milli Takımı'nda sakatlanmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

        Ligde sadece Eylül ayında oynanan Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında toplam 27 dakika şans bulabilen Pandev, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 8 maçta oynayıp 7 gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maça çıkan deneyimli oyuncu gol atma başarısı gösteremedi.

        Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmediği isimlere gelecek tüm tekliflere Galatasaray'ın sıcak bakacağı tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ