Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Fethiyespor Ahmet Yıldırım'a emanet - Futbol Haberleri

        Ahmet Yıldırım, Fethiyespor kulüp binasında 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Geçen sezon çalıştırdığı Pendikspor'la 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ikinci sırada tamamlayan play off yarı finalinde 1461 Trabzon'a elenen Ahmet Yıldırım, Fethiyesqpor'un başarılı olması için çaba harcayacağını söyledi. Fethiyespor'un geçen yıl ligde yaşadığı sıkıntıları bildiğini vurgulayan Ahmet Yıldırım, 2'nci Lig'de kalıcı olmayı değil, hedefi şampiyonluk olan bir takım yaratmak olduğunu belirtti. Alt yapısından oyuncu çıkartan, karakterli, iyi oyunculardan kurulu bir takım istediğini dile getiren Ahmet Yıldırım, "Yönetimimizin oyuncu profili olarak istediklerimi yapacaklarını düşünüyorum" dedi.

        Fethiyespor kadrosunu incelediğini de sözlerine ekleyen Ahmet Yıldırım, şöyle devam etti: "Kadroda iyi oyuncular var. PTT 1'inci Lig'de yabancı sayısı 10'a çıktığı için oradan gelecek kaliteli oyuncularla kadromuzu güçlendirebiliriz. Bu şehre alışacak karakterli ve iyi oyuncular istiyoruz. Kafamızda belli bir oyuncu profili var. Kulübü maddi anlamda çok fazla zarara sokmadan transferler yapacağız. Birinci önceliğim iş ahlakı iyi oyuncular bulmak."

        Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Türk ise Ahmet Yıldırım'a çok güvendiklerini, şehrin kenetlenmesiyle birlikte başarının da geleceğini ifade etti.

        Fethiyespor, Ahmet Yıldırım yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz'da başlayacak. Ahmet Yıldırım'ın yardımcılığını ise Zafer Demiray, Bülent Üstüner ve Sinan Demircioğlu yapacak.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ