Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Metallica'nın bas gitaristi Robert Trujillo, Es Es forması giydi - Futbol Haberleri

        Metallica'nın bas gitaristi Robert Trujillo, son röportajında giydiği Eskişehirspor formasıyla Türkiye'deki metalcileri şaşırttı.

        Sözcü gazetesinin haberine göre, bugüne kadar 100 milyondan fazla albüm satan ABD’li trash metal grubu Metallica’nın bas gitaristi Robert Trujillo, “Es Es” formasıyla Türkiyeli hayranlarının dikkatini çekti.

        Bass Gear dergisi için röportaj veren Robert Trujillo’nun, üzerine giydiği Es Es amblemli “Eskişehir Spor” forması dikkatli gözlerden kaçmadı.

        Derginin Metal-on-Metal köşesi için Megadeth grubunun kurucularından ve aynı zamanda grubun bas gitaristi David Ellefson’a röportaj veren Robert Trujillo, giydiği Eskişehir Spor formasıyla kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

        Derginin Metal-on-Metal köşesinin aynı zamanda ilk röportajı olan söyleşi, aslında 2014'te yapılan Warwick Bass Camp’ten sonra gerçekleştirilmiş. Söyleşinin videosu ise Bass Gear dergisinin Youtube kanalında da yayınlandı.

        Milyonlarca hayranı bulunan Metallica'nın en önemli isimlerinden Robert Trujillo'nun Eskişehirspor forması giydiği habere sosyal medyada büyük yankı yarattı. Twitter ve Facebook'ta bu olaya ilişkin binlerce yorum yazıldı.

        NAPALM'IN VOTALİSTİ DE FENERBAHÇE TİŞÖRTÜ GİYMİŞTİ

        Daha önce de İngiliz Napalm Death grubunun vokalisti Barney Greenway, verdiği bir röportajda Fenerbahçe tişörtü giyerek hayranlarını şaşırtmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ