Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor 12 futbolcusunun TFF'ye gittiği Bucaspor'da dağılma tehlikesi yaşanıyor - Futbol Haberleri

        Bucaspor'da alacaklarını tahsil edemeyen kaptanlar Erkan ve Zafer, Yasin, Emre, Hüseyin, Burakcan, Çağrı, Gökhan, Bilal, Emin ile İskender'in ardından Ferhat da Futbol Federasyonu'na kulübü şikayet etti. Geçen sezonun devre arasında Bucaspor ile sözleşmesini 31 Mayıs 2016'ya kadar uzatan tecrübeli futbolcunun yaklaşık 200 bin TL tutarında alacağı olduğu açıklandı. Eski yabancı futbolcularına olan 1 milyon 139 bin Euro borç sebebiyle 2 yıl transferden men edilen sarı lacivertlilerde takım dağılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

        Maddi sorunları bir türlü aşamayan Bucaspor'da olağanüstü genel kurul kararı alan yönetimin, temmuz sonunda seçime gideceği açıklandı. Yarın akşam toplanacak yönetim kesin tarihi belirleyecek. Basın Sözcüsü Sait Demir, iyi bir aday çıkması durumunda desteklerini esirgemeyeceklerini belirterek, "Şimdi görelim hangi cengaver Bucaspor'a sahip çıkacak. Olağanüstü genel kurula gitmemezi çok isteyenler elini taşın altına koysun" dedi. Hiçbir başkan adayı çıkmaması durumunda mevcut yönetimin kulübü sahipsiz de bırakmayacağını söyleyen Demir, "Biz her zaman Bucaspor için vardık, var olmaya da devam edeceğiz" yorumunu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ