Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira Rıdvan Dilmen'i çıldırttı - Fenerbahçe Haberleri

        NTVSPOR'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, UEFA Avrupa Ligi Play - Off turu ikinci maçında Atromitos'u ağırlayan Fenerbahçe'yi yorumladı.

        İlk maçtaki skordan dolayı ik in libero ile oynuyor. Önce merkezi Volkan, Ba, Kjaer, Mehmet Topal ve Souza ile kapatmış durumda. İlk maçı mağlup kapatsa Mehmet Topal'ı oynatmazdı muhtemelen.

        Hücumda çift santrforu deniyor. Gol de ön direk arka direk organizasyonu. Gol çok erken geldiği için bir anlamda ilk maç 2-0 bitmiş oldu. Rakibin kontratak silahı da kalmayınca ve risk alacak bir sonuç olmayınca işler kolaylaştı. İki ön liberodan biri; Ya Souza ya Topal savunmada kalıyor. Rakibin en önemli silahı kontrataktı ama o silah da kalmadı. Önemli hücumcuları çok iyi değil.

        Fenerbahçe'nin bu saatten sonra bu maçı kaybetmesi, İstanbul'daki Liverpool-Milan maçı kadar sürpriz olur.

        BA BOMBA FALAN DEĞİL

        Şener'in ortaları Fener'in en büyük silahı. Caner'in ortaları erken. Biraz daha çizgiye inmesi lazım. Telaşlı oynamaya devam ediyor. Fenerbahçe pas takımı hüviyetinden çıkmış durumda. İzleyiciler şunu bilsin, Fenerbahçe artık o pas takımı olmayacaktır. Hızlı oynamaya çalışan, hızlı bazen panikli oynayan bir takım olacak.

        Ayrıca Ba'yı iki maçtır izliyorum. Bomba filan değil öyle. Söylendiği kadar kötü değil. Açıkçası Kjaer mi Ba mı dersen, şu 45 dakikadan çıkardığım Ba daha iyi gibi..

        RIDVAN DİLMEN İSYAN ETTİ

        Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın basın toplantısı yorumcu Rıdvan Dilmen'i bir hayli sinirlendirdi. Portekizli teknik adamın Atromitos maçı sonrası basıntoplantısı basın mensupları ile yaptığı konuşmayı eleştiren Rıdvan Dilmen, "Hayatımda Vitor Pereira'nın bu basın toplantısı kadar kötü bir basın toplantısı görmedim.Kaç dakikadır ha ha, hi, hi, hi... Ben olsam şu anda %100 futbol izlemezdim" diyerek tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ