Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray'a Caner Erkin şantajı! - Galatasaray Haberleri
        1

        GALATASARAY'DA EMRE ÇOLAK'A KULÜP ARANIYOR
        Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin gözüne giremeyen Emre Çolak için kulüp aranmaya başlandı. (Fanatik)

        2

        FENERBAHÇE, DOUMBIA'YI BİTİRMEK ÜZERE...
        İngiliz kulübü Emenike'yi almak isterse sezon sonunda 11 milyon Euro ödeyecek. Fenerbahçe ise Doumbia'nın kiralanması konusunda Roma ile anlaştı. Fildişili yıldız bitmek üzere. (Takvim)

        3

        BEŞİKTAŞ'TA GİDENLERE TALİP ÇIKMADI
        Beşiktaş'ın sözleşmelerini feshettiği isimler kendilerine ara transfer döneminde takım bulamadılar. Daha önce F.Bahçe forması da giyen 33 yaşındaki Uğur Boral'ın yanı sıra, ilk yarı sonunda sözleşmeleri feshedilen Hasan Türk, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen de herhangi bir takımla anlaşamadı. Takımın eski kaptanı İbrahim Toraman da futbolu bırakma kararı aldı. (Fotomaç)

        4

        TRABZONSPORLU DENİZ YILMAZ'A 3 TALİP
        Trabzonspor'da şans bulamayan Deniz Yılmaz'ı kadrosuna katmak için 3 takım adeta birbiriyle yarışıyor. Başakşehir, Gençlerbirliği ve Bursaspor’un istediği golcünün Başakşehir’e sıcak baktığı gelen haberler arasında... (Fanatik)

        5

        KAPUTSKA GALATASARAY'DAN HABER BEKLİYOR
        Galatasaray Yönetimi, Lukas Podolski'nin satılması halinde yerini Bartosz Kapustka ile doldurmayı planlıyor. Polonyalı oyuncunun, Aslan'dan haber beklediği belirtildi. (Fotomaç)

        6

        FENERBAHÇE'DE SIMONE ZAZA HAREKATI
        Fenerbahçe, daha önce Galatasaray'ın da talip olduğu Simone Zaza için Juventus'un kapısını çaldı. Daha önce yapılan pek çok transferden dolayı iki ekip arasındaki iyi ilişkiler sonucunda İtalyanlar, Zaza'yı Fenerbahçe'ye kiralamayı kabul etti. Giuliano Terraneo, Torino'da Zaza'yı İstanbul'a gelmeye ikna etmek için çalışıyor. (Fotospor)

        7

        ÇAYKUR RİZESPOR'DAN MEDUNJANIN VE EGEMEN KORKMAZ ATAĞI
        Transfer döneminde kadrosuna tek bir isim dahi katamayan Çaykur Rizespor, son gün atağa kalkıyor. Yeşil-Mavililer’e menajerler tarafından Deportivo forması giyen Haris Medunjanin önerildi. Karadeniz ekibinin son gün oyuncunun durumunu netleştireceği belirtildi. Yeşil-Mavililer’in ayrıca Egemen Korkmaz transferinde de görüşmelerini devam ettirdiği belirtiliyor. (Fanatik)

        8

        MEDJANI'DEN TRABZONSPOR'A ÇALIM: LEVANTE'YE GİTTİ
        Trabzonspor'da yönetim Bosingwa ile birlikte geri getirmek istediği Carl Medjani'de mutlu sona ulaşamadı. Levante kulübü, bir dönem bordo-mavili takımda forma giyen Cezayirli savunmacı ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllığına anlaştığını açıkladı. Böylece bordo-mavili yönetim Medjani'yi geri getirememiş oldu. (Fotomaç)

        9

        "PODOLSKI DE MELO GİBİ GİDEBİLİR"
        Çin'den gelen yıllık 9 milyon Euro önerisinin Lukas Podolski'nin de aklını çeldiği belirtiliyor. Başkan Özbek, 'Yazılı teklif yok' dese de yöneticiler, "Shanghai ciddi. Podolski de Melo gibi transferin son gününde gidebilir" diye konuştu. (Fotomaç)

        10

        FENERBAHÇE'DE DOUMBIA OLMAZSA HEDEF LUIZ ADRIANO
        Fenerbahçe Roma'dan Seydou Doumbia transferini sonuçlandıramaması durumunda Galatasaray ile gündeme gelen Luiz Adriano'ya yönelecek. (Açık Mert Korkusuz)

        11

        SİVASSPOR'DA JAHOVIC ŞOKU
        Son güne kadar bir forvet transferi daha yapmak için adeta canla başla çalışan Sivasspor Yönetimi'ne bir kötü haber daha... Rusya Ligi’nden Samaras’ın Makedon forveti Jahovic’i isteyen Yiğido'ya 1 milyon Euro’luk bonservis bedeli fazla geldi. (Fanatik)

        12

        TRABZONSPOR'DA MARIN'İN ALTERNATİFİ JENSSEN
        Trabzonspor'un Alman oyuncusu Marko Marin'in takımdan ayrılması durumunda Bordo-Mavililer, AZ Alkmaar, Heerenveen, Club Brugge, Standard ve Sheffield Wednesday'ın de istediği Ruben Yttergard Jenssen'i kadrosuna katacak. Kaiserslautern'de forma giyen 27 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor, diğer rakiplerine göre önemli aşama kaydetti. (Fotospor)

        13

        GALATASARAY'A CANER ERKİN ŞANTAJI
        Alex Telles’in satın alma opsiyonunu kullanmak için harekete geçen Inter, G.Saray’ı çılgına çevirdi. İtalyanlar, “8.5 yerine 3.5 milyon Euro verebiliriz. Yoksa Caner’i alırız” diyerek şantaj yaptı. Şaşkına dönen G.Saray yönetimi kabul etmedi ve Inter kulübüne rest çekti. (Açık Mert Korkusuz)

        14

        CARDOZO GİTMEDİ, RUIDIAZ TRANSFERİ YATTI
        Peru basını, Trabzonspor'un Oscar Cardozo'yu elden çıkartamadığı için Universitario'da forma giyen golcü Raul Ruidiaz'in transferinin yattığını yazdı. (Fotospor)

        15

        JOSHUA JOHN GENÇLERBİRLİĞİ'NE
        Gençlerbirliği, Nordsjaelland’da forma giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Joshua John’un peşinde... Oyuncunun menajeriyle şartlar üzerinde görüşmeler yapan Başkent ekibinin anlaşmasına kesin gözle bakılıyor. (Fanatik)

        16

        BURSASPOR'DAN JEM KARACAN'A TEKLİF GELMEDİ
        Jem Karacan'ı Galatasaray'a transfer ettiren Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, eski öğrencisini unuttu. Sarı-Kırmızılı kulüpte gözden çıkarılan Jem için, Bursa’dan herhangi bir transfer teklifi yapılmadı. (Fanatik)

        17

        CHELSEA'NİN VARDY İÇİN 40 MİLYON EURO'LUK TEKLİFİNE RET
        Premier Lig’de gol krallığı yarışında yer alan ve sezonun en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Jamie Vardy için ilk teklifi Chelsea yaptı. İngiliz basını, Vardy için Maviler’in tam 40 milyon Euro’yu gözden çıkardığını ancak Leicester City’nin “Yazın görüşmek” kaydıyla masadan kalktığı iddia etti. (Fanatik)

        18

        BRUMA'NIN YERİNE PIATTI
        Bruma'nın bonservisi için Galatasaray'a önerdiği 3.5 milyon Euro'luk teklifi geri çevrilen Real Sociedad, sol kanat için Valencia'da forma giyen Pablo Piatti ile temasa geçti. La Liga'da başarılı bir sezon geçiren ve attığı gollerle dikkat çeken Bruma, kiralık sözleşmesi sona erince Galatasaray'a dönecek. (Fotomaç)