Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dış basından Braga-Fenerbahçe maçı yorumu - Futbol Haberleri
        1

        Braga'nın Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinden dolayı mutlu olan Portekizliler maçın hakemi için yorum yapmadı.

        2

        Dün akşam oynanan Avrupa Ligi son 16 tur karşılaşmasında hakem Ivan Bebek'in kötü yönetiminin de etkisi ile Braga'nın Fenerbahçe'yi 4-1'lik skor ile yenip bir üst tura yükselmesi Portekiz basınını memnun etti.

        3

        Karşılaşmanın hakemi Ivan Bebek hakkında her hangi bir yorum yapmaktan kaçınan Portekiz gazeteleri, Braga'nın iyi bir taktik ve oyun felsefesi ile Fenerbahçe'yi yendiğini yazdılar.

        4

        Fenerbahçeli Volkan Şen'in maçın uzatma dakikalarında gördüğü kırmızı kart sonrası hakemi iterek tepkisini gösteren milli oyuncu için Portekiz'in Record gazetesi "Fenerbahçeli oyuncu aklını kaçırdı ve hakemi itti" başlığı ile verdi.

        5

        Braga Fenerbahçe maçı sonrası Portekiz gazetelerinde çıkan başlıklar şu şekilde:

        6

        Abola: "Braga kazandı ve çeyrek finalde"

        10

        Diario: "Braga 4-1 kazanarak Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde"

        11

        Portekiz televizyonları ise sadece maçın gollerini gösterip, maç özetlerinde tartışmalı pozisyonların hiçbirini ekrana getirmediler.

        12

        KENDİ ÜLKESİNDEN BİLE TEPKİ GELDİ
        Hırvat basını, Braga ile Fenerbahçe arasındaki maçtaki performansıyla infial yaratan hakem Ivan Bebek'in skandal kararlar verdiğini ve Fenerbahçe için kabus gibi bir maç yönettiğini yazdı

        13

        Hırvat hakem Ivan Bebek, Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenilerek elendiği maçta verdiği ve es geçtiği kararlarla kendi ülkesinde de ağır eleştilere maruz kaldı.

        14

        Hırvat basınında yer alan bir analizde, Ivan Bebek'in sorgulanabilir kararlarla 3 Fenerbahçeli oyuncuyu kırmızı kartla oyundan ihraç ettiğini, Volkan Şen'in ironik bir şekilde hakemi alkışladıktan sonra ittiğini belirtti.

        15

        67. dakikadaki penaltı kararının çok ağır ve haksız olduğu belirtilirken, bu dakikadan sonra Ivan Bebek'in Fenerbahçe için kabus gibi bir yönettiğini, bu dakikadan sonra sarı lacivertlilerin kontrolü kaybettiğinin altı çizildi.

        16

        Ayrıca, yapılan analizde Ivan Bebek'in bu maçta verdiği kararların daha sonra da çok tartışılacağı kaydedildi. (Sporx)

        17

        UEFA: Braga, Fenerbahçe'yi şaşırttı

        18

        Sparta Prag'ın Lazio'yu elemesi ve Braga'nın Fenerbahçe'yi kupa dışı bırakması UEFA'nın resmi internet sitesi tarafından manşete çıkarılırken, "Braga Fenerbahçe'yi şaşırttı" başlığı atıldı.

        22

        Türk devi Fenerbahçe, Braga'yla oynadığı rövanş maçında 8 kişi kalarak 4-1 yenilerek Avrupa Ligi'ne veda etti. (Fox Sports)

        23

        Fenerbahçe, 1-0 galip başladığı Braga'yla oynanan rövanş maçında 3 kırmızı kart görerek 8 kişi kaldı ve maçtan 4-1 yenik ayrıldı. (AS)

        24

        Maça 1-0 yenik başlayan ve turu zora sokan Portekiz takımı Braga'nın kaderi, Mehmet Topal'ın kırmızı kartla oyundan atılmasıyla tamamen değişti. (Daily Mail)

        25

        Fenerbahçe ile Braga arasında 2. kez oynanan rövanş maçına, Hırvat hakem Ivan Bebek'in sportmenlik dışı kışı kararları gölge düşürdü. Fenerbahçeli 3 futbolcu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçtaki bir diğer skandal ise Hırvat hakemin Volkan Şen'e rahatça gösterdiği ikinci sarı karttı. (Der Spiegel)

        26

        İlk maç Türklerin Braga'yı 1-0 yendiği Avrupa Ligi mücadelesinin rövanşında Fenerbahçe, 3 kırmızı kart görerek 4-1 mağlup oldu. Hırvat hakem, Türklere yönelik ağır kararlar verdi. Braga'nın ilk goldeki ofsaytı ve Portekiz ekibini 2-1 öne geçiren penaltı kararı büyük tepki topladı (Bild)

        27

        Fenerbahçe hakkında ağır kararlar alan Hırvat hakem Bebek, ülkesinde de büyük tepki topladı. Hırvan basını, Bebek hakkında ironik bir başlık atarak olaya, "Skandal! Ivan Bebek, sadece birinin ona fiziksel müdahalede bulunmasına rağmen Fenerbahçe'nin 3 oyuncusuna kırmızı kart gösterdi (!)" şeklinde yer verdi. (Vecernji list)