Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mario Gomez'in yeni adresi Manchester City mi olacak? - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez, attığı goller ve performansıyla sadece Alman milli takımına geri dönmedi aynı zamanda pazarını da genişletti.

        2

        Geçen sezon Fiorentina’da beklentilerin altında kalan, bu sezon ise siyah beyazlı formayla ligde 19 gole ulaşan ve gol krallığı yarışmasında lider olan Gomez ile Premier Lig’in güçlü takımları ilgileniyor.

        3

        Bunlarından başında gelecek sezondan itibaren Pep Guardiola’yla çalışacak olan Manchester City geliyor.

        4

        Alman mantalitesini ve disiplinine sadık olan oyuncuları tercih eden Katalan teknik direktör, yükselen performansının yanı sıra disiplinli olması nedeniyle de Mario Gomez’i yeni takımına götürmek istiyor.

        5

        Guardiola, Cityli yöneticilerle yaptığı son toplantıda forvet mevkiinde alternatifleri çoğaltmak adına Gomez’in de listeye alınmasını istedi.

        6

        Futbolcunun temsilcisi Uli Ferber’le de bir görüşme yapıldı.

        7

        Manchester City’in şu anda kadrosunda 5 tane forvet bulunuyor: Sergio Agüero (Real Madrid’e transferi söz konusu), Wilfried Bony, Edin Dzeko (Roma’da kiralık oynuyor) Kelechi Iheanacho, Stevan Jovetic (Inter Milan’da kiralık oynuyor).

        8

        Beşiktaş’ın, sezon başında kiralık olarak yapılan bir sözleşme üzerinden transferini gerçekleştirdiği Mario Gomez’le ilgili satın alma/satma konusunda hakları bulunuyor.

        9

        Bu nedenle siyah beyazlı yönetimin Manchester City ve diğer Premier Lig takımlarından gelecek tekliflerle ilgili fikri belirleyici olacak.