Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (25 Mart 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Trabzonspor, gelecek sezonun temellerini şimdiden atmaya başladı. Douglas’ı S.Lizbon’a satan Fırtına’nın Başakşehir’den Edin Visca, Osmanlı’dan Ndiaye ve Çaykur Rizespor’dan Eren Albayrak gibi isimler için nabız yokladığı öğrenildi. (Habertürk)

        2

        Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın hayalindeki teknik adam Şenol Güneş... Zaman zaman yakın arkadaşı Beşiktaş başkanı Fikret Orman'a da bu konuda şaka yollu takılan Usta, "Aman Şenol hocayı bırakmayın. Bırakırsanız bizim işimize gelir ancak onun gibi bir hocayı bulmanız çok zor olur. Biz neler çekiyoruz" sözleriyle Beşiktaş'ın başında olan Şenol Güneş'e övgüler yağdırdı. (Fotospor)

        3

        G.Saray yönetiminin "manifesto" niteliğinde hazırladığı yeniden yapılanma çerçevesinde gelecek sezonun yapılanmasında kiralık oyuncular da önemli yer tutuyor. Bu çerçevede scout ekibinden muhtemel kiralık oyuncularla ilgili de bilgi talep edildi. İlk yapılan incelemeler sonunda bir liste oluşturuldu. Bu listede; Papy Djilobodji (Chelsea), Mathieu Debuchy (Arsenal), Falcao (Monaco), Tiago Ilori ve Luis Alberto (Liverpool) dikkat çekiyor. (Fotomaç)

        4

        Bu yaz ABD’de düzenlenecek olan Copa America’da Uruguay forması giyecek olan Muslera’nın, iyi bir performans sergileyip, MLS’ye transfer olmayı hedeflediği iddia ediliyor. Türkiye’deki terör olaylarından endişe eden ve eşi Patricia ile birlikte ABD’ye yerleşmek isteyen Muslera’nın, böylece hem Galatasaray’a para kazandırmayı hem de kariyerini farklı yönde şekillendirmeyi planladığı öne sürülüyor. (Fanatik)

        5

        Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emre Çolak’la yolların ayrılması planlanıyordu. Ancak Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli ile yolların ayrılması sonrası işler değişti. Eğer yeni hoca Riekerink, Emre’den faydalanmayı başarırsa, 25 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme önerilebilir. (Fanatik)

        6

        Yeni sezonda bonservisi elinde olan isimlere yönelme kararı alan Cimbom, eski oyuncusu Ceyhun Gülselam'ı da gündemine aldı. Hannover 96 ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncu ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılacağı konuşulurken, Gülselam sarı-kırmızılı kulüpten bir teklif gelirse seve seve değerlendireceğini söyledi. (Fotomaç)

        7

        Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, kiralık oyuncular konusunda kararını verdi. Portekizli teknik adamın kapıları gelecek sezon takıma dönecek olan Salih Uçan'a açık. Fakat Emmanuel Emenike, Miro Stoch, Hakan Çinemre, Samuel Holmen ve Gökay İravul'un kadroya dönmek gibi bir şansları bulunmuyor. (Fotospor)

        8

        G.Saray yönetiminin aldığı prensip kararlarının başında gelen "satılmayacak oyuncu" yoktur prensibi gözleri bir anda sarı-kırmızılı ekibin yıldızlarının üzerine çevirdi. Son dönemde yaşanan olaylar sonrasında tedirgin olan Wesley Sneijder'in sözleşmesinde yazan 7.5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesinin bir benzeri de Lukas Podolski için devreye sokulacak. (Fotomaç)

        9

        Bursaspor'a kaliteli bir forvet kazandırmak isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun hedefindeki isim ortaya çıktı: Hugo Rodallega... Akhisar Belediyespor’un sezon başında bedelsiz olarak transfer ettiği ve çıktığı 26 Süper Lig maçında 15 gol atan Kolombiyalı forvet’in Ege ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi var. (Fanatik)

        10

        Trabzonspor gelecek sezonun anlaşmalarını şimdiden yapmaya başladı. Yönetim ilk etapta Sunderland'e kiraladığı N'Doye ve Montpelliler'e kiraladığı Yatabare'nin satışları için kulüpleri ile anlaşmak üzere. Ayrıca Cardozo için Arjantin'den, Douglas için de Rusya'dan bir takımla temas halinde. Satışını gerçekleştirecek 4 oyuncudan 15 milyon euro'ya yakın bir gelir bekleniyor. (Fotomaç)

        11

        UEFA Avrupa Ligi Grupları’na direkt katılma yolunda en avantajlı takım konumundaki Torku Konyaspor, planlamalarını bu kapsamda yapıyor. Yeni sezonda takıma seviye atlatacak isimleri kadrosuna katmayı düşünen Yeşil-Beyazlılar, Fenerbahçeli Bruno Alves’ten haber bekliyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli stoperle Fenerbahçe yönetimi masaya oturmazsa Konyaspor transferde devreye girecek ve Alves’e iki yıllık sözleşme önerilecek. (Fanatik)

        12

        Fenerbahçe yönetiminin gelecek planında Emenike'nin geri dönüşü kesinlikle yok. Şu an West Ham'da kiralık oynayan Nijeryalı yıldıza, sezon sonunda Premier Lig ekibi tarafından bonservisi alınmazsa dahi yol verilecek. Sarı-lacivertli bir yetkili, "Emenike'ye Fener'de tüm kapılar kapalı" dedi. (Fotomaç)

        13

        Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin’in İnter Milan ile anlaşmaya vardığı iddialarını, menaceri Batur Altıparmak yalanladı. Altıparmak, yaptığı açıklamada, “Caner ile Avrupa’dan 4-5 kulüp ilgileniyor. Sadece İnter değil. Ancak hep söylediğimiz gibi önceliğimiz Fenerbahçe ile masaya oturmak. Bu henüz gerçekleşmedi. Onlarla görüştükten sonra yol haritamızı belirleyeceğiz” dedi.

        14

        Batur Altıparmak’ın bu sözlerine rağmen İspanyol El Mundo Deportivo Gazetesi farklı bir iddia ortaya attı. Gazete, sezon sonunda sözleşmesi sona eren yıldızlardan oluşan bir ilk 11 yaptı. Kadronun sol bekinde Caner Erkin’e yer verilirken, “Caner, Fenerbahçe’den ayrılmak istiyor. İngiliz kulüpleri Liverpool ve Everton ile görüşüyor. Bu iki ekipten birine imza atması bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

        15

        Jason Denayer’in yeni sezonda yola Cim Bom’la devam etme ihtimali bulunuyordu ancak terör olayları nedeniyle genç futbolcu kariyerine İngiltere'de devam etme kararı aldı. (Fanatik)

        16

        Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, gelecek sezon takımda kalması durumunda Diego ve Nani ile yolların ayrılmasını isteyecek. Fenerbahçe'de sözleşmesi biten Portekizli isimlerden Raul Meireles, Bruno Alves ile kiralık olarak forma giyen Ba ve Fabiano ile de gelecek sezon yola devam edilmeyecek. (Fotospor)

        17

        Danimarka futbolunun efsane ismi Michael Laudrup ile temasa geçen Bordo-Mavili yöneticiler, İsviçre’deki UEFA toplantısının hemen ardından Danimarkalı çalıştırıcı ile masaya oturacak. Teknik direktörlük kariyerinde Mallorca ve Swansea gibi takımları çalıştıran, geçtiğimiz yaz ise Katar’ın Lekwiya takımından ayrılan Laudrup ismi, yakın zamanda İspanyol devi Barcelona ile anılmıştı. (Fanatik)

        18

        İbrahimovic’in Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili olarak yeni iddialar ortaya çıktı. FIFA ve yıldız oyuncunun menajeri Mino Raiola’yla görüşen menajer Mesrun İzzet, “Fenerbahçe istediği parayı verirse gelebilir. Yıllık 12 milyon Euro istiyor İbrahimovic. Zaten Türkiye’ye gelirse sadece F.Bahçe’de oynar. F.Bahçe’ye gelir mi, göreceğiz. Fenerbahçe’nin ona en az 12 milyon Euro yıllık ücret vermesi gerekir. Geçen yaz Terraneo menajeriyle görüştü. Ama İbrahimovic, bir sezon daha PSG’de kalmak istediğini söyledi” dedi. (Radyospor)

        19

        Galatasaray’ın Kamerunlu savunma oyuncusu Chedjou, bir süredir yeni sözleşme istediğini söylüyordu. Yönetime kontrat görüşmeleri için menaceri aracılığıyla mesaj gönderen tecrübeli futbolcuya cevap verildi. Buna göre Chedjou ile sezon sonunda yeni sözleşme görüşmesi yapılacak. (Fanatik)

        20

        50. yılında şampiyonluk hedefleyen ve gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara şimdiden başlayan Trabzon’da ‘oyuncu izleme ekibi’nin radarına Belçika’nın Anderlecht takımında forma giyen Gineli hücumcu Idrissa Sylla’nın takıldığı iddia edildi. (Fanatik)

        21

        Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Yusuf Şimşek’le yollarını ayırdıkları dönemle ilgili flaş bir itirafta bulundu. Kırmızı- Beyazlılar’ın patronu, “Zidane’la teknik direktörlük için her konuda anlaşmıştık. Ancak Real Madrid’den izin alamadı, daha sonra da takımın başına geçti zaten” dedi. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ