Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sakat mı değil mi? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Gökhan Gönül sakat mı değil mi? Şimdi herkes bunu soruyor.

        2

        Kaburgasında 2 tane kırık olan yıldız futbolcu Fenerbahçe’nin Kasımpaşa, Lokomotiv Moskova ve Bursaspor maçlarında fedakarlık yapıp oynadı.

        3

        Daha sonra deplasmandaki Lokomotiv Moskova maçına da 11’de başlayan fakat ilk yarının sonlarında ağrıları artınca oyundan çıkan Gönül, buna rağmen Beşiktaş derbisinde yine formayı giydi.

        4

        Akhisar maçının son idmanına katılmasına rağmen, Manisa’ya giden fakat ağrıları artınca 18’e girmeyen yıldız futbolcu, daha sonra antrenmanlarda yer almasına rağmen kendi isteğiyle Braga (2) ve Kayserispor maçlarında forma giymedi.

        5

        Bu maçlar öncesinde doktor ve teknik direktörle yaptığı görüşmelerde oynamayacağını belirten milli futbolcu, son olarak Galatasaray maçı öncesi de aynı durumunu tekrarladı ve maç kadrosuna alınmadı.

        6

        SIKINTI SÖZLEŞME Mİ?
        Bunun üzerine Fenerbahçe sağlık heyeti, Milli Takım sağlık heyetine Gökhan Gönül’ün bu durumunu aktardı ve oynatılmamasının daha iyi olacağını belirtti.

        7

        Fakat Gökhan oynamak istediğini ifade edince kafalarda soru işareti oluştu.

        8

        Üstelik 90 dakika sahada kalması da büyük bir bilmeceyi ortaya çıkardı.

        9

        Fedakar yapısıyla bilinen Gökhan’ın, Fenerbahçe’nin Braga ve Galatasaray deplasmanı gibi çok önemli karşılaşmaları öncesi oynamak istemeyip 4 gün sonraki milli maçta 90 dakika sahada kalması, pek çok iddiayı beraberinde getirdi.