Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Chedjou Galatasaray'dan ayrılacak mı? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da sürpriz bir Aurelien Chjedjou gerilimi ortaya çıktı.

        2

        Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen Kamerunlu oyuncunun menajeri yeni sözleşme talebinde bulunmuştu.

        3

        Yönetim kurulu ise aldığı prensip kararı gereği bu sezon sözleşmesi bitecek oyuncularla yeni anlaşma yapmayacak, gelecek sezon sözleşmesi bitecek oyunculara ise ancak sezon sonunda bir anlaşma uzatacak.

        4

        Tam da bu prensip kararının alındığı ortamda Chedjou'nun futbol direktörü Cenk Ergün'le bir görüşme gerçekleştirdiği ve sözleşmesi yenilenmeyecekse gelecek sezon başında takımdan ayrılmak istediğini iletti.

        5

        Ergün'ün Kamerunlu oyuncunun bu kararını Başkan Dursun Özbek'e ilettiği, Özbek'in de bu isteği salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında masaya getireceği bildirildi.

        6

        Özbek'in bir yıl daha sözleşmesi bulunan Chedjou'nun ayrılmak istemesi halinde satılmasına sıcak baktığı ve belirlenen rakamı getirmesi durumunda Kamerunluyu bırakmayı düşündüğü bildirildi.

        7

        Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon euro kazanan ve maç başı 10 bin euro ücret alan 30 yaşındaki Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılı ekiple uzun soluklu bir anlaşma yapıp geleceğini garanti altına almak istiyor.

        8

        Ancak Kamerunlunun inişli çıkışlı performansından çok da memnun olmayan yönetim, yeni hoca gelmeden acele bir karar almak istemiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ