Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dönemde sahadaki performansıyla Beşiktaş’ın en etkili isimleri arasında yer alan İsmail Köybaşı, transfer görüşmelerinde de yüksek uçtu, yıllık 2 - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Süper Lig’de son 8 haftaya ligin zirvesinde giren Beşiktaş’ta belki goller Sosa, Gomez, Oğuzhan gibi isimlerden geliyor ama son dönemin en etkili isimleri arasında Ricardo Quaresma ve İsmail Köybaşı öne çıkıyor.

        2

        Quaresma belki de ismine ve kariyerine yönelik beklentilerin karşılığını veriyor ancak İsmail’inki adeta bir ‘yeniden doğuş’ hikayesi...

        3

        2009 yılında transfer olduğu Beşiktaş’ta ismi sadece sakatlıklarla anılan bir isimken, bir türlü ilk 11’in değişmezi haline gelemezken Şenol Güneş’le adeta yeniden doğdu tecrübeli sol bek...

        4

        Sezon başında hemen hemen hiç hesaba katılmayan bir oyuncuyken önce Motta ve Tosic gibi iki ismi keserek 11’e adını yazdırdı.

        5

        Ardından A Milli Takım’a kadar yükseldi. Buraya kadar olan bölüm, kuşkusuz Beşiktaş için çok büyük ‘artı’yı teşkil ediyor...

        6

        ‘BİRAZ DAHA DÜŞÜN’
        Ancak sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İsmail’le başlayan görüşmeler, bu yeniden doğuş öyküsündeki ‘negatif’ unsuru da ortaya çıkardı! O da tecrübeli sol bekin, yeni sözleşme için istediği rakam oldu.

        7

        Bu sezonun önemli kazanımlarından olan İsmail Köybaşı, kendisine yeni sözleşme öneren Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede yüksek uçtu.

        8

        Siyah-Beyazlı kulüpte her zaman sorun çıkarmadan imza attığının altını çizen İsmail, “Ancak bu kez çok iyi durumdayım. Önümüzdeki yıl, takıma bundan daha da fazla katkı vereceğimi tahmin ediyorum. Yeni sözleşme için de yıllık 2 milyon Euro istiyorum” dedi.

        9

        Köybaşı’nın bu talebi karşısında şaşıran Çebi’nin ise, “Seni takımda tutmak istiyoruz. Bu çok net. Ancak takımın içindeki ücret dengeleri belli. Sana bu rakamı vermemiz mümkün değil. Bu konuyu biraz daha düşün. Sonra tekrar görüşelim” dedi.