Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Pep Guardiola Mario Gomez'in peşinde - Beşiktaş Haberleri

        Mario Gomez kariyerinin en iyi sezonunu geçirdiğini söyledi, “Bayern Münih’teki dönemimden bile daha güçlüyüm. Tekrar eski gücümü yakaladım. Olmam gerektiği gibi oldum” dedi.

        Beşiktaş forması altında attığı birbirinden kritik gollerle Almanya Milli Takımı’na çok iyi bir geri dönüş yapan Mario Gomez son durumunu değerlendirirken, çarpıcı ifadeler kullandı.

        Kısa süre önce, “Gol atmak değil, mutlu olmak istiyorum” diyen yıldız futbolcu bu sözlerine açıklık getirdi. Gomez, “Kariyerim boyunca çok gol attım. Ama hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olamıyordum. Gol atmama rağmen kendimi huzurlu hissetmiyordum. Bunu o yüzden söyledim. Benim için artık gollerden daha çok mutluluk önemli” dedi.

        Mario Gomez kendisini her zamankinden daha güçlü hissettiğini de dile getirdi. Siyah-beyazlı futbolcu, “Sanki Stuttgart’taki o ilk dönemlerimde olduğu gibiyim. Bayern Münih’teki dönemimden daha güçlüyüm. Tekrar eski gücümü yakaladım. Bayern Münih’te oynarken kendimi değiştirmek zorundaydım, çünkü devamlı hücum oynamam gerekiyordu. Oradaki oyun stili nedeniyle gücümü kaybettiğimi hissetmiştim. Son dönemde rakiplere karşı gücümün azaldığını hissediyordum ama şimdi geri döndüm. Olmam gerektiği gibi oldum” diye konuştu.

        GUARDIOLA PEŞİNDE

        Almanya Milli Takımı’na golle dönen Mario Gomez konusunda Avrupa kulüplerinin harekete geçmeye başladığı savunuldu. Alman basınında yer alan haberlerde, Gomez’le birçok kulübün ilgilendiği ileri sürüldü. Sezon sonunda Bayern Münih’ten ayrılarak Manchester City’ye gidecek olan Pep Guardiola’nın da tecrübeli forveti kadrosunda düşündüğü belirtildi. Guardiola’nın 2013 yılında Bayern Münih’te istemediği Gomez’in gösterdiği değişimden etkilediği kaydedildi.

        (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ