Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da kiralık futbolcuların durumu ne olacak? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da yönetim bir süredir gelecek sezonun planlaması üzerinde çalışıyor.

        2

        UEFA'dan alınan 1 yıl men cezasının ardından 85 milyon Euro olan futbol takımının maaliyetini 55 milyon Euro'ya çekmek zorunda olan yönetim, gece gündüz kafa patlatıyor.

        3

        Öncelikle şu anda çeşitli takımlarda kiralık olarak bulunan 12 futbolcunun tamamının elden çıkarılması. Fakat tablo oldukça karanlık:

        7

        Sercan Yıldırım: 3 milyon Euro'ya Bursa'dan alındı. Bursaspor kalmasını istiyor. Teklif ise 700 bin Euro.

        8

        Dzemaili: 2.35 milyon Euro'ya Napoli'den alındı. Bedelsiz Genoa'ya gönderildi. 2 milyon Euro'luk yıllık ücreti Galatasaray tarafından ödeniyor. İtalyan ekibi Dzemaili'yi ikna edebilirse bedelsiz sözleşme yenileyebilir. İsviçreli gelecek sezonda da 2 milyon Euro kazanmak isterse geri dönecek. Çünkü Genoa'nın teklifi yıllık 600 bin euro.

        9

        Lucas Ontivero: 225 bin Euro'ya kiralandı.

        10

        Oğuzhan Kayar: 750 bin Euro'ya alındı Urfa'ya bedelsiz kiralandı. 13 maç oynayabildi. Urfa'nın bonservisini almak için bir talebi yok.

        11

        Jem Karacan: Bedelsiz alındı sözleşmesinde 50 bin euro verirse Bursaspor'da kalır yazıyor. Ama kalan 7 haftada Hamzaoğlu hiç 90 dakika sahada tutmadı.

        12

        Berk İsmail: Giresun'a bedelsiz gönderildi. 7 maçta sonradan girdi. Gol atamadı. Geri dönecek.