Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lucien Favre, Galatasaray'a gelmek için Borussia Monchengladbach ile bağlarını kopardı - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Aslan’da teknik direktör düğümü çözülmek üzere... Mustafa Denizli’nin istifasının ardından G.Saray yönetiminin yeni sezonda takımın başına geçirmek için yüz yüze görüştüğü tek isim Lucien Favre’ydi...

        2

        Sarı-Kırmızılı kurmayların iki kez masaya oturduğu İsviçreli teknik adam, karar vermek için süre istemiş ve Cimbom’un kalan maçlarını izleyip analizlere başlamıştı...

        3

        TÜM BAĞLARI KOPARDI
        G.Saray’ya gelmeye sıcak bakan 59 yaşındaki hocanın, Sarı-Kırmızılılar’ın kendisine olan ilgisine fedakarlık yaparak karşılık verdi.

        4

        Favre, Aslan’a “Evet” demek için eski kulübü Mönchengladbach’la 2017’ye kadar olan sözleşmesini resmen feshetti.

        5

        Alman kulübü ile yapılan mukavele gereğince yeni bir takımla anlaşana kadar maaşını almayı sürdüren İsviçreli, M’gladbach’la yapılan son toplantıda bu paradan vazgeçti ve eski kulübü ile tüm bağlarını kopardı.

        6

        BİLD MANŞETE TAŞIDI
        Mönchengladbach Kulübü’nde yaşanan bu sıcak gelişmeyi, Almanya’nın saygın gazetesi Bild de manşete taşıdı...

        7

        “Favre, G.Saray için serbest kalıyor” başlığıyla duyurulan haberde, İsviçreli hocanın Sarı-Kırmızılılar’la büyük oranda anlaştığı ifade edildi.

        8

        59 yaşındaki teknik adam ile Alman ekibinin geçtiğimiz günlerde masaya oturduğu ve Favre’nin askıya alınan sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

        9

        TEK SIKINTI MEN CEZASI
        G.Saray’ın büyük oranda anlaşma sağladığı hatta Alman basınının da “Bitti” olarak duyurduğu Lucien Favre’nin kafasını karıştıran tek konu; UEFA’nın Sarı-Kırmızılı kulübe verdiği men cezası...

        10

        UEFA’nın organizasyonlarından 1 yıl men edilen Sarı-Kırmızılılar, bu sezon Avrupa potasına girmesi halinde cezasını çekecek.

        11

        Ancak bu başarılamazsa ceza otomatik olarak 2 yıla yükselecek.

        12

        Favre’nin de cezanın 2 yıla çıkmasından endişe duyduğu ve bu durumu G.Saray’la yaptığı görüşmede yönetime ilettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ