Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Günün transfer iddiaları (26 Nisan 2016) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen kaleci Denys Boyko gözden çıkarıldı. Şenol Güneş'in son haftalarda 18 kişilik maç kadrosuna bile dahil etmediği Boyko'nun, Everton'a gideceği iddia edildi. Siyah-beyazlıların da Boyko'nun ayrılması için 4 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirledikleri öğrenildi. (Fotomaç)

        2

        Önümüzdeki sezon takımı yeni bir teknik direktöre teslim etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi Ersun Yanal’la resmen masaya oturuyor. Ersun Yanal’ın şatlarını öğrendikten sonra yabancı alternatifleri de katarak durum değerlendirmesi yapacak olan Usta, teknik direktör konusundaki kararını netleştirecek. (Trabzonajans)

        3

        Premier Lig'den teklif aldığını iddia eden Sabri Sarıoğlu, Galatasaray forması altında son günlerini yaşıyor. 4-1'lik Kasımpaşa maçında başarılı bir performans ortaya koyan Sabri'nin sarı- kırmızılı takımı kafasında bitirdiği öğrenildi. Geçtiğimiz hafta içinde bazı yöneticilerin sözleşme konusunda ağzını aramalarına tepki vermeyen oyuncunun, sezon bitmeden G.Saray'la masaya oturmak istemediği, en az 2 yılın altında kendisine gelecek bir teklife de kesinlikle 'Evet' demeyi düşünmediği belirtildi. (Fotomaç)

        4

        Luce’nin kapısını Galatasaray, bir kez daha çaldı. Sarı-Kırmızılılar, kulübün zor durumda olduğunu belirtip, göreve gelmesi için onu ikna etmeye çalıştı. Rumen hoca da, daha önce çalıştırdığı ve yakın ilişkilerinin bulunduğu Cim Bom’a yardım elini uzatacağını söyleyerek, özetle, “Kulübün durumunu biliyorum, Galatasaray’ı çok seviyorum” diyerek yeşil ışığı yaktı. (Fanatik)

        5

        Fiorentina Kulübü ile 2017’de bitecek sözleşmesini fesh etmek isteyen Mario Gomez’in, olumsuz yanıt aldığı ifade edildi. Çizme ekibinin, “Ya Beşiktaş’ta kal, ya da buraya dön” diyerek, Alman golcünün talebini reddettiği belirtildi. (Fanatik)

        6

        Fenerbahçe'de Nani'nin son haftalardaki yükselişinin arkasında Başkan Aziz Yıldırım ile Portekizli oyuncunun yaptığı görüşmenin yattığı ortaya çıktı. Sezon sonunda İngiltere'ye gitmek için devre arasında Çin'den gelen 17 milyon Euro'luk teklifi reddeden Nani ile görüşen Başkan Yıldırım'ın, Portekizli yıldıza, "Kaldı bir ay. Takımı şampiyon yap. Ondan sonra oturup konuşalım. Hala gitmek istiyorsan, gidersin. Kalmak istersen de kalırsın" dediği bildirildi. Nani'nin bu görüşmeden sonra kendisini tamamen futbola konsantre ettiği de gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

        7

        Akigolar’da 1 milyon Euro’ya oynayan Rodallega'nın Çin’den gelen yıllık 3 milyon Euro’luk teklife, “Hayır” dediği belirtildi. Bu konuyu Akhisar yönetimiyle de paylaşan Hugo, “Ben burada mutluyum ve ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Çıkan söylentiler beni Akhisar’a bağlıyor, bir yere gitmiyorum” değerlendirmesini yaptı. (Fanatik)

        8

        Denys Boyko’nun menajeri Vadim Shabliy, Teknik Direktör Şenol Güneş’in son üç maçta kadroya almadığı Ukraynalı kalecinin durumunu değerlendirdi. Ukrayna basınına konuşan Shabliy, Boyko’nun şu an için bir sıkıntısı bulunmadığını söyledi. Shabliy, “Boyko, Beşiktaş’ta kendini ispatlamak için mücadele etmeye kararlı. Şu an her şey yolunda. Geçtiğimiz günlerde teknik ekibiyle bir görüşme yaptı. Kadroya alınmaması biraz abartılıyor” dedi. (Milliyet)

        9

        Savunmanın her iki kanadına takviye yapmayı hedefleyen Bursaspor rotayı Rize’ye çevirdi. Hamza Hamzaoğlu, Eren Albayrak ve Koray Altınay’ı istedi. (Fanatik)

        10

        Trabzonspor maçında alınan 4-0'lık galibiyet sonrasında Fenerbahçe'de sözleşme yenileme görüşmeleri başlıyor. İlk görüşme bugün Aziz Yıldırım ile Gökhan Gönül arasında olacak. Yıldırım, Gönül için kulübün avukatlarına bir sözleşme hazırlattı. 2 artı 1 yıllık olan bu sözleşmede Gökhan'a 1.5 milyon Euro garanti para teklifi yer alıyor. Ayrıca 500 bin Euro'yu geçmeyecek şekilde galibiyet geldikçe maç başı ücret teklifi yapılacak. Gönül'ün sözleşme yenilemeye evet demeye hazır olduğu ise gelen haberler arasında. (Fotospor)

        11

        Antalyaspor’da son günlerde çıkan ‘Eto’o gidiyor’ haberlerine en net cevap Kırmızı-Beyazlılar’ın patronu Gültekin Gencer’den geldi. Eto’o’nun transferiyle ilgili hiçbir kulüple görüşmediklerini belirten Gencer, “Jose Morais ile bir yıl daha sözleşmemiz var. Sezon sonunda sözleşmesi biten ve devam eden oyuncularımız var. Yönetim olarak takımda kalmasını ve gitmesini istediğimiz oyuncular bulunuyor. Bunu Eto’o için söylemiyorum, genel olarak söylüyorum. Kim olursa olsun, değerini bulduktan sonra satılmayacak oyuncu yoktur. Sezon biter, futbolcularımızla ilgili transfer görüşmeleri başlar ama şu an değil” diye konuştu. (Fanatik)

        12

        Bayern Münih, Dortmund forması giyen Mats Hummels’i transfer etmeye çok yakın. Bild’in haberine göre Bayern Münih, altyapısından yetişen ve 9 sezondur Dortmund forması giyen Mats Hummels’i transfer etmeye çok yakın. Bayern’in, 27 yaşındaki stoperle 4 yıllık anlaşma karşılığı senelik 10 milyon Euro’dan (32.120.000 Lira) el sıkıştığı, Dortmund’un kaptanı için de yaklaşık 30 milyon Euro (96.360.000 Lira) bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi. (Fanatik)

        13

        Geçen sezon başında ve devre arasında Brezilya futbolunun yeni yıldız adayı Gabriel'in peşinde koşan Fenerbahçe daha sonra da Leandrinho için şartları zorlamıştı. Sarı-lacivertli ekibin yeni hedefi ise Brezilya'nın 18 yaşındaki yeni yıldız adayı Gabriel Jesus oldu. Brezilya U-20 Milli Takımında 6 maçta attığı 5 golle bir anda yıldızı parlayan genç oyuncu 2015 yılında Serie A'nın en iyi yeni oyuncusu seçilmişti. (Fotospor)

        14

        Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım tarafından saf dışı bırakılan Mehmet Topal ile Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak ile Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut ortak hareket etme kararı aldı. Fakat futbolcular bu fikre karşı çıkınca iki menajer ortada kaldı. Hasan Çetinkaya geçen hafta Gökhan Gönül'e, "Başkan seninle Salı günü görüşecek" dedikten sonra Mehmet Topal'a da, "Perşembe günü Başkan seni sözleşmeyi yenilemek için bekliyor" mesajını verdi. (Fotospor)

        15

        Pereira, “Ben kin tutmam” dedi, Aziz Yıldırım yumuşadı. Hocayla başkan bugün bir araya gelip konuyu görüşecek, ardından da yönetim kurulu toplantısında yıldız futbolcunun “kadro dışı” kararı kalkacak. Aftan sonra Caner'le kontratının uzatılması meselesi görüşülecek. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ