Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer iddiaları (28 Nisan 2016) - Futbol Haberleri
        1

        GALATASARAY'DA ADAYLAR SAMPAOLI VE SCHAAF
        Galatasaray'ın Salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısında 4 teknik direktör ismi masaya yatırıldı. Öne çıkan iki isimse Jorge Sampaoli ve Thomas Schaaf oldu. (Fotospor)

        2

        FENERBAHÇE CENGİZ ÜNDER VE ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN PEŞİNDE
        Fenerbahçe'de gelecek yıl takıma katılacak oyuncular yerlisinden yabancısına kadar gençlerden seçilecek. Sarı-lacivertli ekibin göz koyduğu iki isimse Altınordu'nun genç yetenekleri Çağlar Söyüncü ile Cengiz Ünder... (Fotospor)

        3

        ZAPATA BEŞİKTAŞ'TA
        Beşiktaş'ın yeni transferi Cristian Zapata, Türkiye şartları göz önüne alındığında sudan ucuza geldi... Kolombiya Milli Takımı'nın yıldızlarından olan 29 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'ta 3 yıl boyunca 1.5 milyon Euro'dan forma giyecek. Kolombiyalı stopere bunun yanında galibiyet esasına dayalı maç başı prim ödemesi yapılacak. Ama bu rakam da 300 bin Euro'yu geçmeyecek. (Fotospor)

        4

        TRABZONSPOR'DA HAMİ'NİN YERİNE İHSAN DERELİOĞLU
        Trabzonspor'da Hami Mandıralı'nın sezonu tamamlayamayacağı iddiası yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Şu sıralarda Arjantin’de futbolcu izleyen İhsan Derelioğlu, apar topar geri çağrıldı. Bu da takımı kendisine teslim edileceği iddiasını gündeme getirmiş durumda... (Fotospor)

        5

        GALATASARAY, SLAVEN BILIC'E SARILDI
        Galatasaray'ın transferine yön veren Cenk Ergün, Londra'ya çıkarma yaptı... gelecek sezon kurulacak olan takıma alınacak pek çok kiralık oyuncu için Premier Lig'den bazı kulüplerin kapısını çaldı. Slaven Bilic'le de bir araya gelen Ergün'ün West Ham'da Hırvat teknik adamla gelecek sezon kadroda düşünmediği isimler konusunda görüş alışverişinde bulundu. (Fotospor)

        6

        AZİZ YILDIRIM 45 DAKİKADA TRANSFERİ BİTİRDİ
        Fenerbahçe iç transfere hızlı girdi. Başkan Aziz Yıldırım, takımın izinli olduğu Salı günü ilk hamleyi yaptı ve Gökhan Gönül'le bir görüşme gerçekleştirdi. Yıldırım, Gönül'e 2 yıl daha Fenerbahçe'de kalmasını teklif etti. Ardından 20'nin üzerinde maçta forma giymeyi başarırsa bir yıl daha sözleşmesini uzatmayı önerdi. Büyük bir aksilik gerçekleşmezse, tecrübeli oyuncunun 15 gün içinde sözleşmeyi imzalayacağı gelen bilgiler arasında... (Fotospor)

        7

        ZAPATA TAMAM, HUBNER VE ERAZ LİSTEDE
        Beşiktaş yönetimi stoper için Milan'lı Cristian Zapata ile anlaştı. Şenol Güneş'in ilk geldiği günden bu yana asıl isteği olan sol stoper konusunda ise adaylar Ingolstadt'da forma giyen Benjamin Hübner ile Brezilya'nın Atletico MG takımında forma giyen Frickson Erazo oldu. (Fotospor)

        8

        CARL MEDJANI DEĞERE BİNDİ
        Geçen sezon Monaco’dan üç yıllık kontratla gelen, ancak maaşındaki aksamaları gerekçe göstererek Trabzonspor'dan ayrılan Carl Medjani, İspanya’da değere bindi. Carl Medjani’nin, Levante lige tutunduğu takdirde kalmayı kabul edebileceği, aksi takdirde yoluna bir başka İspanyol ekibinde devam etme ihtimalinin fazla olduğu ifade edildi. (Milliyet)

        9

        PRANDELLI GALATASARAY'A GERİ Mİ DÖNÜYOR?
        Teknik direktör arayan Galatasaray'a bu dönemde gelen en sürpriz teklif Cesare Prandelli oldu... Menajer Ali Güven'in, başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'e Prandelli ile sürekli konuştuğunu ve İtalyan hocanın Galatasaray için "yarım kalan iş" gözüyle baktığını, imkan olursa Galatasaray'a dönerek işini bitirmek istediğini aktardı. (Fotospor)

        10

        GABIGOL FENERBAHÇE'Yİ REDDETMİŞ
        Santos forması giyen Gabriel Barbosa hakkında ortaya önemli bir iddia atıldı. İspanyol ve Brezilya basını, ‘Gabigol’ lakaplı genç futbolcu için Fenerbahçe ile Santos’un anlaştığını öne sürdü. Ancak 19 yaşındaki yıldız futbolcunun, “Türkiye’de oynamayı düşünmüyorum. Kariyerime İspanya’da devam edeceğim” diyerek Fenerbahçe’ye gelmeyi reddettiği belirtildi. Gabigol’un Barcelona ya da Real Madrid’e transfer olması bekleniyor. (Fanatik)

        11

        BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ KAMİL GLICK İÇİN ŞOK CEVAP
        Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Kamil Glik için rakamlar çıldırmış durumda. Son olarak Beşiktaş'tan Denys Boyko'yu transfer listesine alan Everton, Polonyalı stoper için Torino'ya 15 milyon euro teklif etti. Fakat İtalyan ekibi bu rakamı az bularak teklifi reddetti. (Fotospor)

        12

        TRABZONSPOR'DA 1 NUMARALI ADAY FELIX MAGATH
        Yepyeni bir modelle yola devam etmekte kararlı olan Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta ve ekibi, Bundesliga’da 2 kez şampiyonluk yaşayan deneyimli Alman çalıştırıcı ile temasları sıklaştırdı. Tarafların hafta sonunda bir araya gelmesi bekleniyor. (Fanatik)

        13

        GALATASARAY'DAN VILLAS BOAS BOMBASI
        Galatasaray'da son dönemde Tomas Schaaf ve Jorge Sampaoli isimleri öne çıksa da asıl hedefin Zenit Petersburg'u çalıştıran Andre Villas Boas olduğu iddia edildi. (Fotospor)

        14

        VELOSO'DAN FENERBAHÇE'YE: SEZON BİTSİN BAKARIZ
        F.Bahçe'nin Raul Meireles'in yerine düşündüğü Miguel Veloso transferi hakkında konuştu. Portekizli futbolcu, "Dinamo Kiev'le güzel bir şampiyonluk yaşadım. Burada 2 maçım daha var. Haziran'a kadar Dinamo Kiev ile sözleşmem var. Sonrasında kendim için en doğru kararı vereceğim" dedi. Veloso bu sezon 3 gol attı, 6 asist yaptı. (Fotomaç)

        15

        BEŞİKTAŞ'A STOPER DİYE ORTA SAHA ÖNERDİLER
        Menajerlerin Beşiktaş'a stoper diye önerdiği Aston Villalı Idrissa Gueye, günün esprisi oldu... Premier Lig'de küme düşen Birmingham ekibinin sezon başında 9 milyon Euro'ya Lille'den aldığı Senegalli oyuncunun kariyerinde bir gün bir stoper oynamadığı ortaya çıktı. 1.74 boyundaki Gueye'nin ön libero, hatta forvet arkası bile forma giydiği ama stoper konusunda hiçbir deneyimi olmadğı bildirildi. (Fotospor)

        16

        GAZİANTEPSPOR SERGEN YALÇIN'A GİTTİ
        Gaziantepspor'da yönetim, vakit kaybetmeden yeni hoca arayışlarına başladı. Yönetim, vakit kaybetmeden yeni hoca arayışlarına başladı. Başkan İbrahim Kızıl’ın önceliği, daha önce takımı çalıştıran ve flaş sonuçlara imza atan Sergen Yalçın ile anlaşmak. Kızıl, genç teknik adamla Fenerbahçe maçının ardından bir görüşme yapıp, ikna etmeye çalışacak. (Fanatik)

        17

        JOSE RODRIGUEZ'E TEKLİF VAR
        İspanya La Liga’da kümede kalma mücadelesi veren Deportivo, eski oyuncusu Jose Rodriguez’i tekrar takımda görmek istiyor. Deportivo, 21 yaşındaki futbolcuyu bu kez Galatasaray’dan bedelsiz olarak kiralamak ve kontrata satın alma opsiyonu koydurtmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar da bu teklife gayet sıcak bakıyor. (Fanatik)

        18

        PEREIRA'DAN BA KARARI: BONSERVİSİNİ ALIN
        Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira önümüzdeki sezon için bazı görüşlerini sarı-lacivertli yönetimle paylaştı. Portekizli teknik adamın, sezon başı kiralık olarak Kanarya'ya katılan stoper Abdoulaye Ba için "Takımda kalsın, yaşı genç. Hem uyumlu hem de işini en iyi şekilde yapıyor" dediği öğrenildi. (Fotomaç)

        19

        BEŞİKTAŞ'TA CENK TOSUN DEPREMİ
        Oyuna geç alınmaktan ötürü şikayetçi olan Beşiktaş'ın nöbetçi golcüsü Cenk Tosun, “Hedeflerime bu şekilde ulaşamam. Dayanamıyorum artık” diyerek ayrılık sinyali verdi. Cenk Tosun’un sıkıntılı durumu Galatasaray ve Fenerbahçe’yi de harekete geçirdi. İki kulübün de Siyah-Beyazlılar'da 67 karşılaşmada 25 gol, 5 asistle oynayan forvet oyuncusunu renklerine bağlamaya çalıştığı bildirildi. Güneş’in kendisini ilk 11’de oynatmamasına tepkili olan Cenk de forma bulabileceği bir büyük takıma gitmeye sıcak bakıyor. (Açık Mert Korkusuz)

        20

        VEDAT MURİÇ, KONYASPOR'U BEKLİYOR
        Devre arasında kulübün istediği yüksek bonservis nedeniyle Torku Konyaspor’un kapısından dönen Giresun’un gol makinesi Vedat Muriç, yazı iple çekiyor. Yeşil-Beyazlı takımın kadrosuna katmasına kesin gözle baktığı 21 yaşındaki forvet, “Şu anda takımımın mücadelesine odaklandım. Tek düşüncem Giresun’un Play- Off’tan Süper Lig’e yükselmesi. Sonrasına bakacağız. Konyaspor gibi büyük bir kulüpte oynamak isterim. Ben de gelişmeleri bekliyor olacağım” değerlendirmesini yaptı. (Fanatik)

        21

        GALATASARAY'DA MUSLERA'NIN YERİNE ONUR KIVRAK GELİYOR
        Manchester United’ın istediği Muslera’yı satarak gelir yaratmayı planlayan Galatasaray, gelecek paranın bir kısmıyla da Onur’u transfer edecek. (Fotomaç)

        22

        BRUNO ALVES, PORTO İLE ANLAŞTI
        Portekiz basınından, Fenerbahçeli Bruno Alves ile ilgili flaş bir iddia geldi. Çıkan haberlerde, 34 yaşındaki savunmacı ile Fenerbahçe'nin henüz görüşmediği sezon sonunda da Alves'in ülkesine döneceği iddia edildi. 34 yaşındaki stoperin, Porto ile ön protokol imzaladığı Portekiz basınında yer aldı. Fenerbahçe’nin görüşme teklif etmediği Bruno Alves bu sezon 39 maçta forma giydi, 1 gol attı, bir asist yaptı. (Açık Mert Korkusuz)

        23

        BRUMA'DAN GALATASARAY'A KÖTÜ HABER
        Alex Telles ve Bruma'yı sözleşmelerinde yazan opsiyonlar üzerinden satarak en azından 15 milyon euro civarında bir rakamı kasasına koymak isteyen G.Saray'a ilk kötü haber Bruma'dan geldi. Real Sociedad, Bruma'nın opsiyonunu kullanmayacağını bildirdi. (Fotomaç)

        24

        VARDY'E VAN PERSIE BENZETMESİ
        İngiltere'de şampiyonluğa koşan Leicester City'nin forveti Jamie Vardy'ye bu sezonun hayal kırıklığı yaşatan ekibi Manchester United talip oldu. Premier Lig'de attığı 22 golle tarih yazan Vardy'nin durumu Van Persie'ye benzetildi. Hollandalı yıldız da ManU'ya ileri yaşlarında transfer olup kupalar kaldırmıştı. (Fotomaç)

        25

        GALATASARAY'DA TAFFAREL YOLCU
        Galatasaray’da 5 yıldır kaleci antrenörlüğü yapan Claudio Taffarel’in geleceği netleşmeye başladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecel olan Brezilyalı kaleci, gelecek sezon MLS’e transfer olmaya hazırlanıyor. Birçok ABD takımından teklif alan Taffarel’in, Galatasaray’daki istikrarsız ortamdan rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle bu teklifleri değerlendirdiği öğrenildi. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ