Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (30.04.2016) Sofiane Feghouli ile Fenerbahçe anlaştı, Galatasaray'dan gençleştirme operasyonu - Futbol Haberleri
        1

        Futbolu seven ve transfer edecekleri futbolcuları önceden izlemesiyle tanınan Fikret Orman'ın, Villareal-Liverpool maçında geçen sezon Beşiktaş'ın kapısından dönen İngiliz ekibinin oyuncuları Lucas Leiva ile Kolo Toure'nin yanı sıra Bursaspor'dan Villarreal'e giden ve büyük bir patlama yapan Bakambu'yu da yakından takip ettiği bildirildi.
        (Fotospor)

        2

        Fenerbahçe'de bir türlü bekleneni veremeyen Brezilyalı yıldız Diego Ribas'ın 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda ayrılıp "Türkler" lakaplı Deportivo La Coruna'ya transfer olacağı iddia edildi. (Fanatik)

        3

        34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Bruno Alves, Fenerbahçe'nin kendisi ile sözleşme yenilemek istememesi üzerine Portekiz'e dönme kararı aldı. Alves'in Sporting'le 2 yıllığına anlaştığı ve 800 bin euro garanti para alacağı bildirildi. Alves'in futbolu bıraktıktan sonra da Sporting takımının teknik ekibinde devam edeceği Jorge Jesus'la bu konuda bir anlaşma yaptığı da bildirildi. (Fotospor)

        4

        Yıldız bir isim getirerek bombayı patlatmak isteyen Osmanlı, geçtiğimiz sezon Beşiktaş ve Trabzonspor’un gündeminde olan Rafael van der Vaart ile görüşüyor. (Fanatik)

        5

        Roma karşısında aldığı 4-1'lik yenilginin ardından teknik direktör Stefano Pioli'nin görevine son veren ve yerine Simone Inzaghi'yi getiren Lazio'nun sezon sonunda, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e 2 yıllık teklif yapacağı iddia edildi.
        (Sporx)

        6

        Trabzonspor'un gözden çıkardığı oyunculardan Marko Marin menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a mesaj göndermiş ve siyah-beyazlı formayı giymek istediğini söylemişti. Bordo-mavili yönetim tarafından kadro dışı bırakılan bir başka isim olan Luis Cavanda ise bu Galatasaray'a mesaj göndererek sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi. (Fotospor)

        7

        Trabzonspor ile yollarını ayırıp bonservisini eline alan Erkan Zengin, devlerin iştahını kabarttı. Deneyimli oyuncunun şartlarını soran ilk kulüp ise Galatasaray oldu. (Fanatik)

        8

        Denys Boyko’nun ayrılma ihtimali sebebiyle yönetimin kaleci arayışlarına başladığı bildirildi. Beşiktaş’ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın ilk hedef olarak Lig 1'den Rennes’in kalecisi Benoit Costil’i gündemine aldığı iddia edildi. (Sporx)

        9

        Bundesliga’da Borussia Dortmund forması giyen Matts Hummels’in Bayern Münih’e gitmek istemesi işleri karıştırdı. Sarı-siyahlı kulübün de ilk alternatif olarak Ömer Toprak’ı hazırda tuttuğu ve transfer döneminde Türk stoper için harekete geçeceği iddia edildi.
        (Skorer)

        10

        Fırtına yeni hocasını Almanya’da buldu. Felix Magath’ın haber gönderdiği Başkan Usta ve kurmayları hafta başında 63 yaşındaki hoca ile masaya oturacak. Anlaşma zemini bulunamaması halinde ise 2 hafta içinde Juande Ramos ve Fonseca ile resmi temasa geçilecek. (Fanatik)

        11

        Yeni sezonda kadrosunu gençleştirecek Galatasaray'ın ilk somut adımı, bu hafta içerisinde attığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, İngiltere Championship ekibi Fulham'ın formasını giyen 1996 doğumlu Moussa Dembele için ilk teklifini yaptı. Londra'nın yolunu tutan futbol direktörü Cenk Ergün'ün Mali asıllı Fransız forvet için girişimlere başladığı öğrenildi.
        (Sabah)

        12

        Beşiktaş Sportif Direktörü Gökhan Keskin, dün İspanya'da Gijon-Eibar karşılaşmasını tribünden izledi. Keskin, Eibar'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan stoper Mauro Dos Santos ile Gijon formasıyla bu sezon yaptığı 8 asistle bir anda yıldızı parlayan sol açık Jony'yi takibe aldı. (Fotomaç)

        13

        Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra Bordo-Mavili yönetimle bir araya gelerek sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Erkan Zengin, bu fesih karşılığında 1.1 milyon Euro'luk alacağından vazgeçmişti. Bu gelişme üzerine devreye giren Galatasaray yönetimi, Türk asıllı İsveçli futbolcu Erkan Zengin ile prensip anlaşmasına vardı. (Takvim)

        14

        Fenerbahçe'nin sezon sonunda kadrosuna katmayı planladığı Portekizli sol bek Fabio Coentrao için ilk seçeneğin kiralama formülü olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin 1 yıl için 3 milyon Euro garanti parayı gözden çıkarttığı rakamın maç başı ve primlerle birlikte 4 milyon Euro civarında olacağı öğrenildi. (Takvim)

        15

        Cardozo bizzat görüştüğü Sporting'in hocası Jorge Jesus'a dönmek istediğini aktardı. Sporting'in de Cardozo'yu geri almak için hamle yaptı ama teklif edilen rakamın 1.5 milyon euro'da kaldı. Cardozo için 5 milyon euro'luk teklif bekleyen Trabzonspor'un ise bu rakamın altına Cardozo'yu satmama kararı kaldı. (Fotospor)

        16

        İspanya basınının, “Fenerbahçe ile anlaştı” dediği Valencia'nın yıldızı Sofiane Feghouli’nin menaceri Habib Antar dün İstanbul’a geldi. Tarafların resmi anlaşmayı yapması bekleniyor.
        (Fanatik)

        17

        Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Le Havre forması giyen Lys Mousset'i transfer etmek için harekete geçti.
        (Sabah)

        18

        Başakşehir’in bu sezon 14 gol, 5 asistle yıldızlaşan Bosnalı yıldızı Edin Visca, İspanyol devi Sevilla’yla anlaştı. (Skorer)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ