Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın istifa etti - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, bordo-mavili kulüpteki tüm görevlerinden istifa ettiğini yazılı bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı. Büyükaydın, yaptığı açıklamada, önemli mesajlar verirken, ayrılığın nedenlerini ise şu ifadeleri kullanarak açıkladı:

        "Trabzonspor'un son yapılan genel kurulunda başkan adaylarından Sn. Muharrem Usta tarafından yönetici olmam için yoğun teklifler aldım. Baskı derecesine varan bu teklifleri çeşitli kişisel gerekçeler nedeniyle reddetmek durumunda kaldım. Sn. Usta ve yönetiminin seçimi kazanıp göreve gelişinin hemen akabinde farklı bir teklifle karşılaştım. Kendileri ve bir kısım yönetici arkadaşı ısrarla kulübümüzde görev almamı talep ettiler. Geçmişte bu görevi yapmış olmam nedeniyle bir şekilde görev alarak kulübe ve kendilerine bu zor dönemde yardımcı olmamı istediler. Bu bağlamda çeşitli çevrelerden de şahsıma yöneltilen teklifi kabul etmem için de ısrarlarla karşılaştım. Her ne kadar yönetim kurulu üyeliği teklifini kabul etmesem de, sonuçta iyi niyetli ısrarlar ve kulübümüzün içinde bulunduğu ağır duruma daha fazla kayıtsız kalamayarak bu görevi kabul ettim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ