Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da kadın cinayeti: 2 çocuk annesi eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü

        Kadın cinayetinin son adresi Antalya oldu. Kepez ilçesi Aktoprak Mahallesi'nde yaşayan 52 yaşındaki Antika A. ile hakkında verilmiş uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen evine gelen 51 yaşındaki eşi Vezir Ayer arasında tartışma yaşandı.

        AA'da yer alan habere göre, çiftin tartışmasının büyümesi üzerine eşini boğazından bıçaklayarak öldüren Vezir Ayer, daha sonra banyoda intihara kalkıştı.

        İKİ ÇOCUK ANNESİYDİ

        Seslerini duyan mahalle sakinleri ve evdeki 2 çocuk, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Eve gelen sağlık ekibi, Antika A'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise intirahara kalkışan Vezir Ayer'i kurtardı. Ayer, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kadının cenazesi de otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

        YİNE NAMUS SUÇLAMASI

        Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Vezir Ayer emniyetteki ilk ifadesinde, "Evimin önünden geçen erkeklerin daireme doğru baktığını düşünüyordum. Dün de arsa satışı için eşimle tartıştık ve bıçakla saldırdım." dediği öğrenildi.

        "PİŞMAN DEĞİLİM"

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ayer, gazetecilerin "Neden yaptın, pişman mısın?" sorusu üzerine, "Aramızda kavga çıktı, o yüzden yaptım. Pişman değilim." dedi.

        Vezir Ayer'in eşi Antika A'yı 1'i boynundan olmak üzere 8 bıçak darbesiyle ördürdüğü tespit edildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ