Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Galatasaray'dan büyük umutlarla Kayserispor'a transfer olan Umut Bulut, yeni takımındaki performansıyla şaşırtıyor. - Kasımpaşa Haberleri
        1

        Türkiye'nin en kariyerli forvetleri arasında yer alan Umut Bulut, 4 sezon süren Galatasaray macerasının ardından, transferin son gününde Kayserispor'a imza atmıştı.

        2

        SEZONA KÖTÜ BAŞLADI
        Kayserispor yönetiminin yoğun çabaları sonucunda 1 yıllık sözleşme imzalamayı kabul eden 33 yaşındaki futbolcu, yeni kulübünde hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiliyor.

        3

        NE GOL ATABİLDİ NE DE ASİST YAPABİLDİ
        Sarı kırmızılı takıma geldikten sonra 4 maçta forma giyen Umut, toplam 317 dakika sahada kalmasına rağmen ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Tecrübeli forvet bu 4 maçın 3'ünde ilk 11'de sahaya çıkarken, diğerinde sonradan oyuna girdi.

        4

        UMUT'LU 4 MAÇTA 1 PUAN
        Kayserispor, Umut Bulut'un forma giydiği karşılaşmalarda galibiyet alamadı. Bu maçlarda Bursaspor ve Kasımpaşa'ya 3-1, Beşiktaş'a 1-0 yenilen sarı kırmızılılar, Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı.

        5

        1 MİLYON 45 BİN EURO'YA FESHETTİ
        Galatasaray yönetiminin başlattığı 'gençleştirme' operasyonu kapsamında gönderilmesine karar verilen ve sezon başı kampına götürülmeyen Umut Bulut, daha sonra 1 milyon 45 bin Euro (3 milyon 553 bin TL) karşılığında sözleşmesini feshedip Kayserispor'a imza attı.

        6

        EN SON GOLÜNÜ 6 AY ÖNCE ATMIŞTI
        Umut Bulut resmi maçlarda son golünü 30 Nisan 2016'da Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği karşılaşmada attı. Tecrübeli oyuncu, aradan geçen 6 ayda fileleri havalandırma sevinci yaşayamadı.

        7

        AYRILIK SÜRECİ SIKINTILI OLDU
        Umut Bulut 4 sezon oynadığı Galatasaray'dan, sıkıntılı bir süreç sonunda ayrılmıştı. Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Ben olduğum sürece forma giyemez" diye rest çekerken, tecrübeli oyuncu bu sözlere, "Sen kimsin de bana böyle diyorsun! Sen Galatasaray’ın paralı elemanısın. Beni itibarsızlaştırdılar. Her gün yalan yanlış haberler çıkarıp taraftarın önüne attılar. Paragöz olarak lanse ettiler. 4 senede G.Saray’da 8 kupa kazandım. Onlar neler verdi bilemiyorum" cevabını vermişti.

        8

        38 MİLLİ MAÇTA 10 GOLÜ VAR
        Ankara Petrolofisi'nde futbola başlayan Umut Bulut, daha sonra Ankaragücü, İnegölspor, Trabzonspor, Toulouse ve Galatasaray takımlarında oynadıktan sonra Kayserispor'a geldi. 33 yaşındaki futbolcu A Milli Takım'da da 38 defa forma giydi ve 10 gol attı. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ