Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Adanaspor Adanaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. geçen hafta Trabzonspor'a 1-0 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşayan sarı-kırmızılı takım, Adanaspor karşısından galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Peki Adanaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

        ADANASPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Adanaspor karşı karşıya geliyor. Adanaspor-Galatasaray maçı 29 Ekim Cumartesi günü(bugün) saat 19.00'da başlayacak. 5 Icak Fatih Terim Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

        GALATASARAY GALİBİYET PEŞİNDE

        Süper Lig'de 17 puanla üçüncü sırada yer alan ve geçen hafta Trabzonspor'a 1-0 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşayan sarı-kırmızılı takım, 5 puanla 17. sırada bulunan Adanaspor karşısından galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

        Galatasaray'da tedavisi devam eden İzlandalı futbolcu Kolbeinn Sigthorsson dışında eksik bulunmuyor.

        DEPLASMANDA İKİŞER GALİBİYET VE BERABERLİK ALDI

        Galatasaray, ligde bu sezon oynadığı 4 deplasman maçından ikişer galibiyet ve beraberlikle ayrıldı.

        Dış saha maçlarında Akhisar Belediyespor'u 3-1 ve Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen sarı-kırmızılı ekip, Kayserispor ile 1-1, Beşiktaş ile de 2-2 berabere kaldı.

        TOLGA CEZA SINIRINDA

        Galatasaray'da orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, Adanaspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Ligde daha önce oynanan maçlarda üç kez sarı kart gören Tolga Ciğerci, Adanaspor maçında görev alıp kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftada Medipol Başakşehir ile yapılacak müsabakada forma giyemeyecek.

        GALATASARAY, ADANASPOR İLE 43. RANDEVUDA

        Süper Lig'de 12 yıl aradan sonra Adanaspor ile tekrar karşılaşacak olan Galatasaray, turuncu-beyazlılar ile 43. kez mücadele edecek. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 21, turuncu-beyazlılar ise 9 kez sahadan galip ayrıldı.

        12 YIL SONRA

        Galatasaray ile Adanaspor, en son 7 Mart 2004'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelmiş, bu mücadeleden sarı-kırmızılılar 3-2 galip ayrılmıştı. İki ekip bu hafta Süper Lig'de oynayacakları maçla 12 yıl sonra tekrar rakip olacak.

        GALATASARAY, ADANASPOR'A YENİLMİYOR

        Adanaspor, Galatasaray'ı Süper Lig'de 13 maçtır yenemiyor. Turuncu-beyazlılar en son 14 Ekim 1989'da Adana'da oynanan mücadeleden 1-0 galip ayrılmıştı. Bu maçlarda sarı-kırmızılıların 8 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ