Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 Ne yaptın sen Anzhi! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Rusya Ligi ekiplerinden Anzhi’nin Samuel Eto’o’ya önerdiği yıllık ücret inanılacak gibi değil. Inter’de forma giyen Kamerunlu oyuncuya senelik 20 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme öneren Anzhi, İtalya’yı ayağa kaldırdı

        Eski Fenerbahçeli Roberto Carlos’un da formasını giydiği Rusya Ligi takımlarından Anzhi Makhachkala, Inter’in Kamerunlu forveti Samuel Eto’o’ya dudakları uçuklatacak bir teklif götürdü. İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesinde yer alan habere göre, Dağıstan takımı 30 yaşındaki tecrübeli forvete yıllık 20 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme önerdi. Inter’le kontratı 2014’te sona eren Eto’o’nun bu teklif karşısında kafası karışırken, olası satıştan Inter’in de 30 milyon bonservis bedeli alabileceği kaydedildi. Anzhi kulübü yetkililerinin Milano’da olduğu belirtilirken, bu transferin 1-2 gün içerisinde resmiyet kazanabileceği ifade edildi. Daha önce Chelsea’den Nicolas Anelka, Santos’tan Neymar ve Schalke’den Raul ile ilgilenen ancak bu futbolcuları ikna etmeyi başaramayan Anzhi’nin Eto’o’nun yanı sıra Arsenal’den Andrei Arshavin’le de ciddi bir biçimde ilgilendiği dile getiriliyor. Geçtiğimiz ay kadrosuna PSV’den Balazs Dzsudzsak’ı 14.5 milyon Euro, Chelsea’den de Yuri Zhirkov’u 17 milyon Euro karşılığında renklerine bağlayan Anzhi, Eto’o transferini gerçekleştirmesi halinde Kamerunlu oyuncuyu paraya boğacak.

        ZİRVEYE ÇIKACAK

        Inter’de yıllık 8 milyon Euro kazanan Samuel Eto’o, Dağıstan kulübünün teklifine “Evet” demesi halinde dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacak. Dünyanın en çok kazanan futbolcusu listesinde ilk sırada Real Madrid’den yıllık 12 milyon Euro ücret alan Cristiano Ronaldo bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ