Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Söz paranız ödenecek" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta futbolcuların önceki gün yapılan çalışma öncesi kendi aralarında ödemelerle ilgili yaptığı toplantı yönetimi harekete geçirdi.

        İdmanın 1 saat gecikmeli başlamasına neden olan toplantının detayları HABERTÜRK’te çıkınca başkan YıldırımDemirören, oyuncuların sıkıntılarını öğrenmek için futbol komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’ndan Ümraniye’ye gitmesini istedi. Aylardır paralarını alamayan ve takıma borcu 7milyon Euro’ya ulaştığı Kartal’da Zülfikaroğlu, dün sabah tesislere gitti. Quaresma, Simao, İbrahimToraman ve Rüştü gibi isimlerle görüşen Zülfikaroğlu, ödemeleri en kısa zamanda yapacaklarını söyledi. Zorlu Trabzonspor sınavı arefesinde bu olayın sorun olmasını istemeyen başkan Demirören adına konuşan Zülfikaroğlu, “Evet bu kez biraz fazla geciktik. Ama bu her kulüpte oluyor. Şike süreci sponsorları bile etkiledi. Para olsa neden vermeyelim. Kimse merak etmesin Trabzonspormaçı sonrası ödeme yapılacak. Siz maçı kazanın yeter” dedi. Futbolcular bu sözler üzerine biraz yumuşadı olay şimdilik tatlıya bağlandı.

        ‘Uzun vadede sıkıntı olmaz’

        İbrahim Toraman Beşiktaş’taki mali sıkıntıyı değerlendirdi: Avrupa’da ve komşu ülkelerde hep aynı sıkıntılar yaşanıyor. Ben uzun yıllar bu camiadayım, bu formayı giyiyorum. Bu sıkıntılar hep giderilmiştir. Bunların çok konuşulması bizim için hoş değil. Her kulüp yaşamıştır. Avrupa’da da örnekleri vardır. Uzun vadede sıkıntı olacağını sanmıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ