Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe 4 çekersiniz pardon! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Meriç Müldür

        23 Nisan’da gerçekleşen telefon kayıtlarında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la olan ilginç görüşmeleri de yer alıyor.

        Odyakmaz, 2-1 kaybettikleri Karabük maçı sonrası menajer Ali Kıratlı’ya “Hoca elimde olsa var ya ısıracağım. Fener’in ocağına düştük, işte söyle Azoya” diyor. Kıratlı da “Dur vereyim al sen söyle” diyerek telefonu Aziz Yıldırım’a veriyor. İkilinin konuşmalarından, Odyakmaz’ın, 1 gün sonra 24 Nisan’da F.Bahçe ile oynayacak olan ve Sivas’ın yenilgisiyle küme düşmeme konusunda biraz olsun umutlanan Buca maçı için yardım istediği anlaşılıyor:

        A.Y: Yaktın bizi yaktın.

        M.O: Vallahi billahi ya...

        A.Y: Al adamların g... kalktı şimdi.

        M.O: Vallahi billahi 4 çekeriz abi rahat ol, 4 çekersin pardon.

        A.Y: İnşallah, adamların senin yüzünden g.. kalkmış adamların ya (gülerek)

        M.O: Ben de son maçımda rahat edeyim problem olmasın diye bu maçı almak istiyorduk.

        A.Y: Neyse hallederiz hallederiz sen merak etme...

        YILDIRIM, RATGEBER’İ BU YÜZDEN KOVMUŞ

        ‘BİZİM ANTRENÖR MAÇI SATTI!’

        F.Bahçe bayan basketbol takımının, 21 Şubat’ta İstanbul’da final-four için kritik olan Spartak Moskova maçını kaybetmesi başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkarmış. Yıldırım, 1 gün sonra Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile yapılan görüşmede, sezon sonunda takımı şampiyon yapmasına rağmen gönderdiği Macar coach Laszlo Ratgeber’e ağır suçlamalar getiriyor:

        A.Y: Ama şey antrenör sattı.

        Ş.M: Bizim ki..

        A.Y: Tabi antrenör sattı. Hiç kimse anlamadı ben anlattım... gittim soyunma odasına söyledim bak kızların... bu maçı sen verdin dedim bu kızlar vermedi dedim sen verdin. Hiçbir şey diyemedi, ondan sonra geçti yan odaya gittim yanına dedim ki bak sen dedim Nevriye 40 dakika oynadı. Yoruldu, attığı yerde topu götüremiyor, sen Rusya ... gideceksin takımla anlaşma yaptın... Ben o kadar... adam değilim dedim, haberin olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ