Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ta, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat'ı DOKAP kapsamına alan Başbakana ve bakanlara teşekkür etti.

        Tokat'ın DOKAP kapsamında olmasının önemli olduğunu anlatan Can, "Bu projeden inşallah Tokat yeterince yararlanacak. DOKAP kapsamına alındığımız için çok mutluyuz." dedi.

        Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, katılımcılara DOKAP projesi hakkında bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler