Tuğba Ekinci: Ben sana dadı olurum
Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde kendisine dadı aradığını açıklayan Aleyna Tilki'ye seslendi. Ekinci, "Güzel yüzlü fıstığım dadı arıyormuş. Boncuğum benim, ben sana dadı olurum. Kıyamıyorum ben sana. Erken yaşta koca camiayla boğuştun..." dedi
"KALBİNDEN KONUŞSUN İSTERİM"
21 yaşındaki Aleyna Tilki, "Hangi davranış seni o kişiden soğutur?" sorusuna şu yanıtı vermişti:
Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi… Çünkü ben dolu sohbet etmeyi severim. Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim. Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var.
TAKINTISINI AÇIKLADI
Tilki, "Bir takıntın var mı?" sorusunu ise, "Ben çok takıntılıyım ama işimle alakalı bir tanesini söyleyeyim; tenimin beyaz olması. Tenimi kontur yapacağım diye boyarlarsa kıyamet kopar. Güneşte biraz yanayım hemen ağlıyorum. Böyle şeylerde takıntılıyım. Bir şey çok düzenli gözüktüğü zaman ise bozarım" şeklinde cevaplamıştı.