Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücreti ne kadar? İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı 2017 nerede?

        36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TÜYAP'ta başlıyor. Kitap Fuarı'na katılmak isteyen vatadanşlar, TÜYAP'ta gerçekleşecek Kitap Fuarı'na nasıl gidebileceklerini araştırıyor. Peki, TÜYAP Kİtap Fuarı nerede? TÜYAP'a nasıl gidilir? TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücreti ne kadar?

        TÜYAP KİTAP FUARI GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

        Fuar bu sene de TÜYAP tarafından düzenlenen ve teması "Ütopya" olarak belirlenen ARTİST 2017 / 27. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştiriliyor. Öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olan fuarın giriş fiyatı ise 5 TL. İstanbul Kitap Fuarı hafta sonu 10.00-20.00, hafta içi ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuar, son günü olan 12 Kasım Pazar günü saat 19.00'da kapanacak.

        REKLAM

        İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARI'NA NASIL GİDİLİR?

        36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TÜYAP'ta gerçekleşecek. 4-12 KAsım 2017 tarihleri arasında devam edecek olan Kitap Fuarı'na gitmek isteyen vatandaşlar, TÜYAP'a nasıl gideceklerini araştırıyor. TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yer almaktadır. Özel araçlarıyla gitmek isteyen vatandaşlar için TÜYAP, Eski Hadımköy Yolu Caddesi'nde E-5 karayolu üzerinde kalmaktadır. Metrobüs ile gitmek isten vatandaşlar ise "Beylikdüzü TÜYAP" durağında inmeleri gerekmektedir.

        Harita

        Fuar, birçok değerli yazar, çizer ve yayıncıyla yeniden buluşacak. Beylikdüzü Belediyesi geçen yıl olduğu gibi yine kurduğu özel bir stantla eserlerini okuyucuya sunacak ve Web TV üzerinden 40 yazarla özel röportajlar yapacak.

        Her yaştan insanın ilgi gösterdiği, merakla takip ettiği TÜYAP 36'ncı Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. Beylikdüzü Belediyesi, TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'na, Batı İstanbul Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen kapsamlı bir organizasyonla katılıyor. Geçen yıl yoğun ilgi gören stant, bu sene de farklı kültürel konularda oluşturulmuş zengin bir ürün yelpazesi ile ziyaretçileri ile buluşacak. Hemen yanında olması sebebiyle artık birlikte anılan "Beylikdüzü" ve "Kitap Fuarı" ilişkisi sadece fuar zamanıyla kısıtlı kalmıyor: Bu yıl 4'üncüsü yapılan "Barış ve Sevgi Buluşmaları"nda bir ilk gerçekleştirildi ve etkinlik kapsamı içine "Sahaf Festivali" eklendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ