Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerin yıldızı parlayan çocukları!
        1

        90’lı yıllardan bu yana şov dünyasına damga vuran ünlü isimlerin çocukları büyüdü ve kariyerlerinden çok, giydikleri ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ebeveynleri kadar dikkat çekiyorlar. Hatta bazılarının Instagram’da ebeveynlerinden daha fazla takipçisi var. HT Magazin’den Ebru Ayaz sizin için hazırladı.

        İşte birbirinden ünlü isimlerin, yıldızları değişik şekillerde parlayan çocukları...

        2

        Boynuz kulağı geçti

        Oyuncu-yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medyadaki yorumları ve seksi paylaşımlarıyla gündemde. Oyuncu olmak isteyen Alkan, Instagram’daki 340 bin takipçisiyle, 125 bin takipçisi olan babasını geçti.

        3

        Festivalde fenomen oldu

        Seda Sayan’ın, babası Sinan Engin gibi futbolcu olan oğlu Oğulcan Engin, yurtdışındaki bir festivalde giydiği taytla fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşınca çok ses getirmişti. Sayan eleştirilen oğluna “Efendiliğinin başkaları tarafından anlatılmasının gururunu ailene yaşattığın için sana teşekkür ederim” diyerek destek çıkmıştı.

        4

        Tarzıyla dikkat çekti

        Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğlu Engincan Ural, giyim tarzıyla dikkat çekmeyi başardı. Engincan kimi zaman takım elbisenin altına giydiği terliklerle, kimi zaman da montunun altına giydiği şortla ilgi odağı oldu.

        5

        Aşklarıyla ünlendi

        İrem Derici’yle yaşadığı aşkla gündeme gelen ve babasının izinden giderek müzik yapan Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin de Instagram’da babasından daha fazla kişi tarafından takip edilen isimler arasında. Selami Şahin 15.7 bin kişi tarafından takip edilirken, Lider Şahin’in 42.9 bin takipçisi var.

        6

        Plaj fotoğraflarıyla tanındı

        Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın kızı Yasmin Erbil, sosyal medyadaki seksi pozlarıyla dikkat çekti. Ailesinin izinden giderek oyunculuğa merek saran ve Londra’da oyunculuk eğitimi alacak olan Yasmin Erbil’in Instagram’da 132 bin takipçisi var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ