Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten bir arada: Ada okula başladı! - Magazin haberleri
        1

        Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde aralarında Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın da olduğu arkadaş grubuyla birlikte İskoçya'ya gitmişti.

        2

        ESKİ EŞLER BİR ARADA

        Kaygılaroğlu, kızı Ada'yı okulunun ilk gününde yalnız bırakmamak için İstanbul'a döndü. Ünlü oyuncu, 2014'te nikah masasına oturduğu ve 5 yıl sonra boşanma kararı aldığı Melis İşiten ile bir araya geldi.

        3

        "ADA 1. SINIF OLDU"

        Ayrılığın ardından dostluklarını sürdüren çift, kızları ile birlikte objektif karşısına geçti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan İşiten, gönderisine, "01.09.2022... Ada 1. sınıf oldu. Bitti, gitti..." notunu düştü.

        4

        "YARIN EVLENMEK İSTER MİSİN?"

        Öte yandan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile Kahramanmaraş’taki ani evliliklerini şöyle anlatmıştı:

        Melis, sete gelmişti o gün. Benim yanımda bekliyordu. Hazırlıktayız, makyaj yapılıyor. Yanda da nikah memuru var. Aksanında, Kahramanmaraş şivesi yoktu. Merak edip, sordum. 'Ağabey seni İstanbul’dan mı getirdiler? Türkçe'n düzgün, kendine özgü duruşun vs...' dedim. 'Ben Maraş’ın gerçek nikah memuruyum. Rica ettiler, geldim.' dedi. Aaa, biz de evlenecektik Melis’le dedik. 'Eee öyleyse yarın gelin, evlendireyim.' dedi. Melis’e döndüm, 'Yarın evlenmek ister misin?' dedim. Melis de, 'Olur, bana uyar' dedi.

        5

        "HİÇ KİMSEYE HABER VERMEDEN EVLENDİK"

        Memura sordum; "Ağabey bunun prosedürü falan yok mu, nasıl yapacağız?' dedim. 'Siz evlenmek istiyorsanız gelin, yarın evlendireyim.' dedi. Ertesi gün gittik, hiç tanımadığımız insanlar nikah şahidimiz oldu. Hiç kimseye haber vermeden evlendik.

        6

        BABASININ BOĞAZINDA ÇORBA KALDI, BOĞULUYORDU

        Evliliği duyurmaları ile birlikte aldıkları tepkileri anlatan Uraz Kaygılaroğlu, "Ailelerimiz tepki gösterdi. Arkadaşlarımızdan bize kızanlar oldu. Melis’in babasının çorba boğazında durdu, boğuluyordu." şeklinde konuştu.

        7

        "HESAP KİTAP YAPMADAN EVLENMİŞTİK"

        Kaygılaroğlu, "Ben 27, Melis 25 yaşındaydık. Çok sevdik, aşık olduk. Hesap kitap yapmadan, kimselere sormadan tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş'ta yıldırımdan da hızlı bir biçimde kot ve t-shirt ile evlendik. 5 yıllık evliliğimiz, aşkımız Ada ile ödüllendi." ifadelerini kullanmıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ