Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN'da yaşayan  Görme Engelli Rıdvan Kayran (27), Gaziantep´te düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ederek, Türkiye üçüncüsü oldu.

        Van Büyükşehir Belediyesi´nin desteği ile geçen hafta Gaziantep'de yapılan Türkiye Görme Engilleler Halter Şampiyonası'na katılan görme engelli Rıdvan Kayran, 180 haltercinin katıldığı şampiyonada rakiplerini geride bırakak, 100 kilo kaldırıp, Türkiye üçüncüsü oldu. Büyük başarı elde eden Kayran, kendisine destek  veren Van Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, görme engelli Kayran'ı makamında kabul ederek, tebrik etti. Tamer, daha sonra Türkiye üçüncüsü olan Karan ile hatıra fotoğraf çektirdi.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler