Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ/VAN, (DHA) -TÜRKİYE Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2'nci Lig 8'inci Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, evinde Mardin ekibi Mezopotamya'yı 3-0 yendi.

        TVF Kadınlar 2'nci Lig 8'inci Grup'ta Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun ikinci karşılaşmasında Mardin temsilcisi Mezopotamya'yı ağırladı. Maça hızlı başlayan ev sahibi, ilk seti 25-9 kazandı. Skorda 1-0 üstünlüğü sağlayan kırmızı siyahlılar, ikinci sette de rakibine fırsat vermeyerek aynı skorla durumu 2-0 yaptı. Son sette Mardin temsilcisinin çabaları sonuç vermeyince Van ekibi bu seti de 25-16 önde tamamladı ve salondan 3-0 galip ayrıldı.

        Ligde puanını 6'ya yükselten Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 1 Kasım Pazar günü 73 Şırnak Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak.DHA-Spor Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2020-10-25 15:22:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler