Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen 18. Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

        Van Devlet Tiyatrosu Bahçesine Kurulan' Kamyon Sahnede 'gerçekleştirilen tiyatro şenliklerine katılan çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı. Ankara, Bursa, Trabzon, İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Sinco Akıllı Sincap, Altın Kız, Siz Ne Dersiniz” oyunları, çocuklara keyifli anlar yaşattı.

        Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Van Devlet Tiyatrosu Müdürü Gül Urgan, korona virüs dolayısıyla köy çocuklarıyla sahnede buluşamadıklarını belirtti. Ancak düzenledikleri etkinlikte beklentilerin üstünde bir kitleyle karşılaştıklarını ifade eden Urgan, çocukların eğlenceli vakit geçirdiğini söyledi.

        Tiyatro oyunları çocuklara dağıtılan şapka ve balonlarla son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler