Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yalın: Çocuğum olsun istiyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, dört yıllık sevgilisi Hazal Emre ile evlenmesi beklenirken geçtiğimiz yıl ayrılan Yalın, muhabirlerin, "Evlenip çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?" sorusunu yanıtladı.

        2

        "ÇOK ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM"

        Yalın, "Önceden bir hedef koymuştum. 35 yaşına geldiğim zaman dört tane kız çocuğum olsun istiyordum ama kısmet olmadı. Şimdi de çok çocuğum olsun istiyorum ama belli bir yaş yok. Hedefim yok artık. Doğru zaman neyse o zaman olsun. Bol bol vakit ayırmak isterim çocuklarıma... Babam yıllar sonra söyledi, bir hesap yapmış 'Şimdi torunum olsa üniversiteye gidip evlenmesini göremem, 85 yaşında olurum o zaman' dedi. Bu durum canımı sıkıyor biraz" ifadelerini kulandı.

        3

        "SAÇLARIMI KAZITMAM GEREKİRSE KAZITIRIM"

        Oyunculuk hakkındaki düşünceleri sorulan Yalın, aslında uzun süredir sinema filminde oynamak istediğini, senaryo olarak fikirleri olduğunu ve yönetmen arkadaşarıyla buluşup bu konu hakkında değerlendirmeler yaptığını söylerek, "Oyunculukta ne gerekiyorsa yaparım. Saçlarımı kazıtmam gerekirse kazıtırım, oyunculuk bunu gerektiri" dedi.